Fostul preşedinte al ANI, Horia Georgescu, a declarat luni că fostul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, a fost prezent la vila K2, la aniversarea fostului director al SRI, George Maior, însă nu a stat mai mult de 20 de minute, întrucât “nu i-a plăcut atmosfera”.

“Domnul Crin Antonescu – îmi aduc aminte că a fost la un astfel de eveniment. Mi se pare că a fost la ziua lui George Maior, dacă nu mă înşel. A fost extrem de… a stat 20 de minute şi a plecat. Nu i-a plăcut, nu cred că se simţea în largul lui. Gândiţi-vă că acolo erau toţi şefii de instituţii importante. Cred nu i-a plăcut atmosfera, aşa l-am simţit eu. (…) Nu mai ştiu dacă a venit însoţit de cineva. Evenimentul acesta a avut loc la celebra vilă K2, pe bulevardul Primăverii. Acolo aveau loc aceste evenimente, unde am fost şi eu prezent de mai multe ori. (…) Cred că acum este de notorietate că a fost şi dumneaei la aceste evenimente (Laura Codruţa Kovesi, n.r.) Nu vedeam nimic în neregulă în aceste întâlniri. Până la urmă, era un mijloc de a socializa mai multe categorii profesionale – fie că vorbim despre judecători, procurori, şefi de instituţii, politicieni”, a declarat fostul preşedinte al ANI, Horia Georgescu, la TVR1.

Fostul preşedinte al ANI, Horia Georgescu, a fost condamnat, în luna februarie 2018, de Curtea de Apel Bucureşti, la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul ANRP. Decizia instanţei nu este definitivă.