Showbiz, Stiri

Horia Brenicu salveaza concurentii de la Vocea Romaniei

Horia Brenicu salveaza concurentii de la Vocea Romaniei

blankHoria Brenciu cand prinde o voce buna nu o lasa asa usor. Asa s-a intamplat si cu concurenta din echipa lui Marius Moga, Maria Alexievici, care a fost eliminata din emisiune de catre acesta

Horia Brenciu a fost extrem de impresionat de prestatia Mariei si considera ca ea este vocea Romaniei:  „Maria e fata cu zambet de foc. Si ea este Vocea Romaniei. Merita aplauze sau ba?”, a spus artistul cu angajamentul ca o sa aiba grija ca Maria sa cante in continuare.

Zis si facut. Astazi Horia Brenciu si-a anuntat fanii prin platforma Facebook ca Maria Alexievici o sa faca parte din HB ORCHESTRA BIG BAND.

„Ea e Maria Alexievici, vine din Alba Iulia si va fi unul dintre invitatii mei in concertele de la Sala Palatului, de pe 29 si 30 noiembrie. In cele 2 zile de spectacol, Maria va canta in fata a aproape 10.000 de oameni si are de pe acum emotii foarte mari. Eu si HB ORCHESTRA BIG BAND ne bucuram enorm pentru ea si recunoastem public faptul ca ne-am indragostit, cu totii, de zambetul ei!”, a fost mesajul lui Horia Brenciu.

 

 

blank