Showbiz, Stiri

Horia Brenciu face nunta.

Horia Brenciu s-a casatorit civil in urma cu trei luni in mare secret cu Alice Dumitrescu, cu care are o relatie de 8 ani.

Horia-Brenciu-face-nunta--Artistul-a-fost-dat-de-gol-de-prieteni-

Prezentatorul TV vrea insa sa spuna “Da” si in fata lui Dumnezeu. Astfel ca pe 28 septembrie Alice Dumitrescu si Horia Brenciu se vor casatori si religios. Cei doi au vrut sa tina secret evenimentul, dar au fost dati de gol de prieteni.

Pana sa accepte sa ii devina sotie, Alice Dumitrescu l-a refuzat pe Horia de patru ori. Chiar prezentatorul TV spunea, in urma cu putin timp, ca este un partener greu de suportat.

“Foarte greu. Pentru ca programul meu nu este normal, nu sunt obisnuit sa stau cu cineva in casa. Niciodata nu am fost cu cineva pentru o lunga perioada de timp, stand in acelasi pat. De aceea spiritul meu e plin de angoase, in special artistice. Daca stai si ma filmezi o zi intreaga, o sa vezi ca de la calculator ma duc la pian, revin, merg pe afara si apoi ma intalnesc cu orchestra si punem toate lucrurile cap la cap. Mi-am zis ca sunt maniaco-depresiv, ca sunt bolnav, dar apoi mi-am dat seama ca exista oameni care de-a lungul istoriei au avut acelasi comportament”, a marturisit Horia Brenciu.