Noul smartphone Honor 8X care are un corp de sticlă aurora și o margine inferioară foarte subțire, se laudă că are în dotare și noua tehnologie anvangardistă chip-on-film. Mai mult decât atât, în cadrul lansării de la Praga a fost anunțat și noul parteneriat strategic pe care Honor și Red Bull îl pregătesc în întreaga regiune.

Honor, unul dintre principalele branduri de smartphone-uri dedicate publicului cu afinitate pentru online, prezintă astăzi la Praga Honor 8X, un smartphone care combină design-ul estetic cu tehnologiile flagship avansate. Smartphone-ul este inspirat din filosofia design-ului minimalist şi dispune de tehnologia chip-on-film (COF), având o identitate îndrăzneaţă şi atrăgătoare. Honor 8X vine încorporat cu un ecran FullView de 6.5-inch care atinge un raport display/corp de 91%, o cameră foto cu inteligenţă artificială, tehnologie GPU Turbo şi are un corp de sticlă aurora cu textură dublă de 2.5D şi efect de tip “grating”. Honor 8X va fi disponibil în România începând cu 25 octombrie la preţul de 1 299 RON pentru 4+64 GB sau 1 499 RON pentru 4+128 GB. Honor 8X va fi disponibil în trei variante de culoare albastru, negru şi roşu.

Honor 8X reflectă atitudinea îndrăzneaţă şi design-ul distinctiv ale brandului prin tehnologiile sale excepţionale, design-ul minimalist remarcabil şi calitatea sofisticată a modelului. Având o abordare ştiinţifică în ceea ce priveşte estetica, Honor 8X atinge echilibrul perfect dintre funcţionalitate şi frumuseţe, aspect nemaiîntâlnit pe piaţă.

 

Principalele caracteristici ale Honor 8X:

Ecran mare de 6,5 inci cu o claritate excelentă: Honor 8X este echipat cu un display Notch Full-View 2.0 de 6,5 inci, având un format de imagine 19.5:9 şi un corp de 5,5 inci şi 7,8 mm. Acesta se apropie de raportul 21:9 utilizat de cinematografe, permiţând utilizatorilor să se bucure de imagini impresionante pe un smartphone elegant.

Raport ecran/corp de 91% într-un corp subţire: Raportul ecran/corp este important pentru design-ul unui smartphone. Honor utilizează tehnologia avansată de tip chip-on-film (COF) şi un Design Antenna brevetat, pentru a restrânge lăţimea marginii inferioare la 4,25 mm şi pentru a obţine un raport ecran/corp de 91%, întrecând astfel cele mai multe smartphone-uri flagship.

Concept minimalist de design cu înclinaţie pentru estetică: Honor 8X este prevăzut cu un cadru metalic în mijloc şi are un corp de sticlă aurora cu textură dublă de 2.5D şi efect de tip “grating”, oferind un aspect elegant şi o suprafaţă netedă la atingere. Design-ul cu o gradare paralelă este construit din 15 straturi şi generează reflecţii diferite în funcţie de unghiurile din care este privit. Utilizatorul îşi poate exprima stilul şi propria personalitatea, alegându-şi culoarea care i se potriveşte cel mai bine, dintre albastru, negru şi roşu.

 Protecţie pentru ochi: Există o preocupare din ce în ce mai mare faţă de expunerea la lumina albastră a ecranelor dispozitivelor electronice. Honor 8X adoptă o nouă generaţie a modului Eye Comfort, certificat de TüV Rheinland, care poate reduce radiaţia albastră emisă de ecrane şi previne oboseala ochilor. De asemenea, smartphone-ul dispunde de tehnologia de afişare pentru lumina solară şi cea de noapte, care permite utilizatorilor să vadă ecranul cât mai clar în lumina soarelui şi creşte confortul utilizării telefonului înainte de culcare.