ioana tufaru
Monden, Stirea Zilei, Stiri

Hepilica canapeaua unde Ioana Tufaru a fost grav umilita

Hepilica canapeaua unde Ioana Tufaru a fost grav umilita

ioana tufaruDupa moartea Andei Calugareanu, Dan Tufaru, tatal Ioanei Tufaru i-a lasat o suma importanta de bani administratorului de bloc inainte de a murii, pentru a se asigura ca Ioana Tufaru are datoriile platite la zi. Ioana suferinda de gigatism si dereglare hormonala grava printre altele, i-a cerut banii administratorului blocului in care sta, cheltuindu-i pe excursii la munte.

Maruta, cunoscut drept omul de televiziune care ar calca si pe cadavre pentru audienta, a chemat-o in emisiunea sa de nenumarate ori, provocand-o sa slabeasca, jignind-o si acuzand-o ca face prostituie, sustinand ca are si dovezi in acest caz. Toate acestea s-au intamplat dupa ce Ioana Tufaru nu a mai vrut sa apara pe postul PROTV facandu-si aparitia la ANTENA 1, unde si acolo a fost facuta cersetoare.

In schimb realizatorul emisiunii Happy Hour, le cheama in emisiune pe vedete cum ar fi Tonciu sau Nicoleta Ilie evitand sa le puna intrebari jenante, cu toate ca Tonciu, “o vedeta contemporana”, a fost surprinsa de Adriana Bahmuteanu cand ii oferea placeri trupesti lui Prigoana.

Ioana Tufaru poate fi vazuta des in cimitirul Bellu la orice inmormantare. Fiica Andei Calugareanu, si-a petrecut copilaria in camine, fiind dusa acolo chiar de Horatiu Malaele. Conform unor specialisti in psihologie, boala Ioanei Tufaru, una foarte grava, ar putea conduce spre sinucidere, atunci cand este atacata, denigrata si jignita.

 

blank