Actualitate, Stiri

Helmuth Duckadam este din nou in spital

Helmuth Duckadam are probleme din nou cu inima si are nevoie de noi investigatii

Helmuth DuckadamHelmuth Duckadam se afla in spital pentru noi investigatii privind sanatatea lui. Acesta este internat inca de sambata pentru ca medicii trebuie sa efectueze mai multe analize privind alti factori, asa fiind mai usor sa il interneze.

Helmuth Duckadam a spus ca are nevoie de aceste investigatii pentru ca oricum nu se simtea foarte bine si asa a ajuns la spital.

„Trebuie sa fac musai niste investigatii. De maine incep (n.r. astazi) si la inima, si la colon. Sunt internat de sambata, pentru ca nu puteau medicii sa faca totul decat asa. Nu poate sa fie bine cand esti in spital. Pana nu iti faci analize banuiesti ca ai avea ceva, dar dupa aceea vezi ce spun rezultatele. Dupa o anumita varsta te apuca toate. Trebuie sa fac colonoscopie si coronarografie joi, si nu e placut deloc. Multi spun ca trebuie sa duci o viata sanatoasa, insa am aici cu mine pe cineva care nu a fumat, nu a baut, a mancat natural toata viata şi acum i s-au infundat arterele. Cum iti este norocul, totul depinde de ce organism ai. Investigatiile astea le faci dupa 50 de ani pentru a vedea clar daca ai sau nu ceva. M-am internat deoarece au descoperit medicii ca am pulsul scazut, apoi au aparut altele. Nu ma simteam eu prea bine si am zis sa trec pe la spital, si asa s-a ajuns la spitalizare. Nu am slabit exagerat in aceasta perioada, am dat vreo 16 kilograme, dar mai trebuie sa dau jos cateva.”, a spus Helmuth. .

 

blank