Actualitate, Stiri

Helmuth Duckadam a plans din cauza bolii de inima

Puternicul Helmuth Duckadam a plans in fata bolii de care sufera, fiind dependent de medicamente

Helmuth DuckadamPresedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, are probleme cu inima si de cand s-a operat este dependent de medicamente. Mai mult decat atat, desi mereu a parut un om puternic, adesea Duckadam se ascundea de familie, sotie si copil, si suferea in tacere din cauza bolii. Nu a vrut niciodata sa arate ca sufera, dar de multe ori ceda si il izbucneau lacrimile de plans.

Duckadam acum este dependent de medicamente, ajungand la cateva zeci de pastile administrate.

“Ma gandesc sa mai traiesc 10 ani, sa-i fac un viitor fiicei mele. Acesta este scopul meu in viata. Te lupti cu boala, eu sunt un tip care lupta, dar la un moment dat am vrut sa renunt, adica, cum se spune pe la tara, am vrut sa ma las in plata Domnului. Uneori imi vine sa nici nu-i mai deranjez pe medici.

Am plans in aceasta perioada, nu mi-e rusine sa recunosc. Unori ai nevoie. Imi place sa stau retras in acele momente, sa nu ma vada nimeni. Incerc sa ma feresc de sotie si de cea mica, pentru ca nu vreau sa le bag in aceeasi stare. Nu pot sa zic ca sunt bine. Cand ajung acasa ma mai joc cu cea mica, dar uneori nu pot, orice lovitura imi lasa vanatai din cauza anticoagulantelor. Imi pare rau cand nu pot sa stau cu ea sa-i fac bucuria de ne juca.”, a spus Helmuth Duckadam pentru Catalin Maruta. .