Fotomodelul german a fost surprinsă în sânii goi, giugiulindu-se în apă

Heidi 2

Deşi are 40 de ani şi e mamă a patru copii, Heidi Klum înfierbântă orice bărbat. Fotomodelul german a oferit un show erotic pe plajele din Mexic.

Vrea să arate că-i din nou fericită şi are un corp demenţial! Heidi Klum şi-a lăsat odraslele acasă şi-a fugit într-o vacanţă în Mexic, alături de iubitul ei, Vito Schnabel, de doar 27 de ani. Profitând de vremea bună, topmodelul şi-a scos imediat sutienul pentru un bronz uniform.

Heidi 1

Şi cum diva blondă are un apetit sexual debordant, n-a ezitat să-l aţâţe şi pe tinerelul cu care şi-a refăcut viaţa după despărţirea de bodyguardul ei, Martin Kirsten (41 de ani). Fostul iubit al lui Demi Moore n-a stat prea mult pe gânduri şi a îmbrăţişat-o senzual pe la spate. Practic, Vito nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul fotomodelului german.

Înfierbântaţi peste măsură, cei doi porumbei au început să se giugiulească în apă. Heidi şi Vito au continuat dezmierdările pe nisip, sub privirile curioase ale trecătorilor. Modelul se bucura de partide de sex incendiare şi cu cântăreţul Seal (51 de ani). Când cei patru copii, Leni (9 ani), Henry (8 ani), Johan (7 ani) şi Lou (4 ani), era în vizită la bunici, Seal şi Heidi făceau amor oriunde prin casă, în dulap sau pe chiuvetă.

Heidi

Vito Schanbel (27 de ani) este fiul artistului şi producătorului Julian Schnabel (62 de ani). Vito este cunoscut pentru relaţiile pe care le-a avut cu Elle Macpherson (50 de ani) şi cu Demi Moore (51 de ani). Din luna februarie, el formează un cuplu cu Heidi Klum.

 

 

Citeste si...
Cristian Preda: Exista riscul rupturii PDL