Showbiz, Stiri

He, hei! Cine ştie ce amintiri i-o fi stârnit Ştefan Bănică divei de la Monaco!

Mihaela Rădulescu nu se mai satură de dans şi dansează… doar pentru ea

mihaela-radulescu-dans

Mihaela Radulescu pare atat de impresionata de momentul de tango de la „Dansez pentru tine” incat, intoarsa in Monte Carlo, a inceput sa danseze in fiecare seara singura in casa.

Mihaela Radulescu a participat vinerea trecuta la „Dansez pentru tine”, punand in scena un numar de tango alaturi de coregraful Bogdan Boanta, totul in scop caritabil. Experienta a impresionat-o atat de mult incat acum, revenita in Monte Carlo, spune ca a inceput sa danseze singura in casa in fiecare seara.

mihaela-radulescu-dansez-pentru-tine-3

„Asa de dor mi s-a facut de orele alea intense de antrenament si de dans, de atmosfera aia grozava de acolo, de Andrei Bogdan Boanta si de toti concurentii cu care ma intalneam pe culoar, in pauza, incat am decis sa muncesc la fel si, in loc de obisnuitul antrenament fizic de seara, sa fac o combinatie de dans, gimnastica si stretching, caci trupul meu a fost tare incantat si in forma atunci. Love it ! Dansez pentru mine”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

mihaela-radulescu-dansez-pentru-tine-4

Probabil că o influenţă au avut şi laudele fostului său soţ, Ştefan Bănică, şi aprecierile publicului după ce şi-a arătat… tot ce s-a putut arăta… Mihaela Rădulescu pare să-şi dorească să se menţină „vie” atâta timp cât vârsta încă îi mai permite!

 

blank