Economic

Heberger România între angajament, eficiență și punctualitate

Heberger România este subsidiara grupului Heberger, o companie de top din domeniul construcțiilor, din Germania. Înființată în 2004, Heberger România demonstrează prin tot ceea ce face ce înseamnă calitate germană pe piața românească de construcții. Altfel spus, trei dintre caracteristicile acestei companii sunt angajamentul, eficiența și punctualitatea.

În toate proiectele care s-a implicat până acum, 20 la număr (clădiri de birouri, clădiri industriale, clădiri rezidențiale, renovări), s-a străduit să respecte cerințele clienților astfel încât la finalul lucrării aceștia să fie mai mult decât mulțumiți de rezultat.

Datorită serviciilor de înaltă calitate și a lucrărilor realizate într-un mod cât mai eficient posibil, portofoliul de clienți al companiei crește de la an la an, ceea ce ne indică ce înseamnă respectul față de propria activitate și față de clienți.

Din faza de proiectare și până la livrarea la cheie a lucrării, specialiștii Heberger (arhitecţi, ingineri, muncitori) colaborează în vederea proiectării, planificării și implementării lucrării de construcție în timp util, astfel încât clientul să se bucure de rezultatul final la data stabilită în contract.

Domeniul construcțiilor din România se află în continuă dezvoltare. În fiecare zi sunt gata la cheie noi proiecte interesante, iar acest lucru îi determină pe investitori să-și dorească să investească în acest sector extrem de atractiv.

Să-ți dorești este ușor, să ai o idee grozavă și să vrei să o pui în practică este mai greu. Aici intervine cu succes Heberger România. Oricine are o idee și capital necesar pentru a-și pune în aplicare ideea, trebuie să apeleze la specialiștii acestei companii pentru a avea parte de cele mai bune servicii de consultanță, dezvoltare proiect, livrarea sa la cheie și nu numai.

Cu o vastă experiență în serviciile de consultanță, aceștia sunt capabili să ofere cele mai bune sfaturi în ceea ce privește proiectarea construcției. De asemenea, le vor găsi acestora proprietatea ideală cu scopul punerii în practică a ideii pe care o au. Aceștia nu trebuie decât să se lase pe mână specialiștilor pregătiți în orice moment să le demonstreze că experiența întotdeauna își va spune cuvântul când în realizarea unui proiect este implicată echipa Heberger.

Plini de entuziasm și ținând cont de cerințele clienților lor, dar și de factorii privind locația, specialiștii companiei sunt capabili să găsească întotdeauna locația potrivită pentru clienți. De altfel, Heberger poate fi considerat un partener optim datorită experienței vaste în planificare și realizarea diferitelor proiecte de construcții.

De exemplu, unul dintre proiectele care a dus standardul la un nivel cu totul diferit în Românis printr-un concept nou de logistică și terminale ale industriei ușoare a fost Parcul West Logistic, un produs care a reușit să satisfacă cerințele dezvoltatorului.

Heberger România, angajament eficiență, punctualitate, tot ce are nevoie orice dezvoltator pe piața românească de construcții.