Hayet Abidal
Sport

Hayet Abidal a trimis un mesaj în bajorică pentru amanta soțului său bătută cu ranga! Este suspectată că ar fi comandat atacul

Kheira Hamraoui (32 de ani), jucătoarea lui PSG, a revenit pe teren la aproape trei luni după ce a fost victima unui atac violent pe care  Hayet Abidal (38 de ani) este suspectată că l-ar fi comandat.

La începutul lunii noiembrie, vestea că Hamraoui a fost lovită cu bestialitate cu ranga de doi bărbați a șocat lumea fotbalului și nu numai. După ce inițial Aminata Diallo, colega acesteia de la PSG, a fost principala suspectă că ar fi stat în spatele atacului, ancheta a scos la iveală o legătură amoroasă între Kheira Hamraoui și Eric Abidal, iar Hayet Abidal, soția fostului jucător de la FC Barcelona, a fost bănuită că ar fi plănuit agresiunea din dorința de a se răzbuna.

Hayet Abidal, mesaj ironic pentru Kheira Hamraoui, amanta soțului său bătută cu ranga de doi bărbați
La aproape trei luni de la evenimentul neplăcut, Kheira Hamraoui a revenit la PSG și a evoluat în victoria echipei sale de duminică, 5-0 cu Saint Etienne. Hayet Abidal nu a ratat ocazia și a ironizat-o pe jucătoarea grupării din capitala Franței pe rețelele sociale.

”Bun joc duminică, îți doresc să fii titulară și în viață la fel ca pe teren”, a scris Hayet  pe Instagram, cu referire la faptul că Hamraoui a fost o bună perioadă amanta lui Eric Abidal, ”rezerva” sa. Femeia nu s-a oprit aici și a mai postat o fotografie ”veninoasă”. Aceasta a publicat o poză cu două pâini de casă, una crescută, pe care a numit-o ”titulară”, și una care nu a ieșit așa cum trebuia, ”înlocuitoarea”.

Cazul nu este închis și Hayet rămâne încă principala suspectă în cazul Hamraoui. Imediat după ce soțul său a recunoscut că a avut o aventură cu Kheira Hamraoui, în perioada în care ambii erau la FC Barcelona, Hayet a luat decizia de a divorța de Eric Abidal, chiar dacă acesta și-a cerut scuze în lacrimi.