Showbiz

Hatice și Mihai s-au despărțit? Află adevărul, chiar acum, de la noi!

Mihai și Hatice au putut fi văzuți la Familia Mireasa. Povestea continuă de pe Antena Stars. Cei doi au povestit cum arată viața lor la un an de când au format un cuplu în casa Mireasa.

Ion și Raluca Șaulescu, Andei și Simona Macovei, Roberto și Zain le-au fost alături lui Mihai și lui Hatice. Cei doi soți au primit cadouri și felicitări din partea invitaților. Ion și Raluca au avut un cadou special pentru cei doi: un aparat de sport, care să le fie util când nu au timp să meargă la sală.

Mihai și Hatice, la Familia Mireasa. Povestea continuă

Foștii concurenți Mireasa au depănat amintiri și s-au bucurat să se revadă. Roberto le-a spus sărbătoriților că în urmă cu câteva luni au fost zvonuri de despărțire în onlie, iar Hatice și Mihai au povestit că au fost zvonuri false.

„Toate zvonurile au fost false. Nu știu de und eși până unde s-au spus lucrurile astea, dar am fost șocați”, a spus Mihai.

„Avem perioade în care ne postăm, perioade în care nu ne postăm și dacă nu postăm lumea crede că ne-am despărțit. Dar avem și job, ne ocupăm de familie, facem și cursuri, nu putem posta tot timpul. Am făcut ca 5 cursuri și încet-încet o să-mi deschid propriul salon”, a povestit Hatice.

Hatice și Mihai au povestit și despre interacțiunile pozitive cu susținătorii.

„Mulți au zis că le pare rău că n-am câștigat noi, dar suntem mai câștigați așa”, a spus Mihai.

„Era puțin ciudat, te prea lume ape stradă, noi ne opream, făceam o poză. A fost o experiență faină”, a spus Hatice.

Citește și  Cristi Borcea, rețeta care îl umple de energie. O face de două ori pe an

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

blank