Showbiz

Hatice de la Mireasa, gest îndrăzneț sau doar o exprimare a iubirii greșite?

Hatice de la Mireasa a uimit pe toată lumea cu ultima sa decizie. După terminarea sezonului 7 al emisiunii, ea a dezvăluit că vrea să-și facă un tatuaj cu data de naștere a iubitului ei, Mihai. Dani Oțil, unul dintre prezentatorii emisiunii, a avut o reacție surprinzătoare la auzul acestui plan.

Hatice, gata să-și facă un tatuaj!

Însă, poate că acest gest nu este tocmai unul potrivit într-o relație atât de tânără. Cei doi îndrăgostiți se cunosc de doar trei luni, iar Hatice pare să-și exprime iubirea într-un mod destul de neobișnuit. Oare acest tatuaj este o încercare de a-i arăta iubitului ei că este serioasă sau pur și simplu un gest pripit?
„Dacă ar fi să îți faci un tatuaj după emisiunea asta (n.r. Mireasa), ce ai pune? (…) Ziua lui de naștere? Vă știți de trei luni, nu v-ați văzut dezbrăcați, deja îi treci ziua de naștere?”, a mărturisit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Mai mult decât atât, mulți se întreabă ce planuri de viitor au cei doi îndrăgostiți. Se pare că Hatice și Mihai au planuri mari împreună, însă poate că ar fi mai bine să ia lucrurile încet, mai ales că relația lor este destul de nouă. Deși au mulți susținători și momente frumoase împreună, Hatice ar trebui să se gândească mai bine înainte să ia o astfel de decizie, mai ales că tatuajul poate fi o alegere care să rămână pentru tot restul vieții ei.

Ce planuri au cei doi?

„Categoric (n.r. se vor muta împreună). La București”, a spus Mihai.

blank