Actualitate, Stiri

Haos în Ploieşti! Bătăi între suporterii Petrolui Ploieşti şi jandarmi

Suporterii nu au fost lăsaţi să meargă la meciul Steaua – Petrolul

suporteri

O parte din suporterii Petrolului Ploieşti s-au bătut cu jandarmii în centrul Ploieştiului, după ce anterior, aceştia fuseseră întorşi din drumul spre meciul Steaua-Petrolul.

Scandal după meciul Steaua-Petrolul Ploieşti în centrul oraşului Ploieşti. După ce suporterii Petrolului au fost interzişi pe stadionul Ghencea de Jandarmerie, cei care s-au întors acasă, au început scandalul. Cei peste 1000 de suporteri vor să vorbească cu prefectul judeţului. Tot centrul este plin de jandarmi, suporterii aruncau cu pietre. Oamenii sunt nemuţumiţi pentu că au plătit biletul pentru meci, transportul, dar au fost întorşi din drum, transmite corespondentul Realitatea Tv.

„Am monitorizat această deplasare la Bucureşti, cu discuţiile purtate cu reprezentanţii suporterilor şi cu jandarmii, am constatat că unii suporteri au încălcat legea. S-a creat o perioadă de tensiune, când au venit în Ploieşti, au venit gata iritaţi. Au fost unii suporteri care au încălcat legea, ei trebuie sancţionaţi. Cum au fost trataţi în mod unitar, s-a creat această stare de tensiune”, a declarat prefectul de Prahova, Marius Sersea, la Realitatea Tv.

„150 de persoane din galera Petrolului au refuzat să meargă spre domiciliu şi au agresat forţele de ordine aruncând cu pietre. În cele din urmă, situaţia s-a calmat. AU fost jandarmi care au fost loviţi de pietre, dar nu de natură să necesite îngrijiri medicale. Probabil i-a nemulţumit că au fost întorşi la intrarea din Bucureşti şi nu au fost lăsaţi să vizioneze meciul”, a declarat Leonard Dragomirescu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Prahova.

Meciul Steaua-Petrolul s-a terminat cu scorul de 1-1.

 

blank