Showbiz, Stiri

Handbalul şi fotbalul nu merg împreună

În pragul nunţii, Ada Nechita s-a despărţit de Florin Costea

Ada NechitaDramatica ruptură, survenită după aproape 4 ani de relaţie, ar fi cauzată de Daniela Crudu, vedeta showbiz-ului autohton.

„Nu mai este cale de întoarcere!”, a declarat fosta jucătoare a Oltchimului, deşi nunta era fixată pentru luna septembrie. De unde până unde să aibă un asemenea efect Cruduţa în cuplul Nechita-Costea?! Se pare că Ada (29 de ani) a fost nemulţumită de prea mare apropiere a focoasei brunete de viitorul ei soţ. Florin Costea (28 ani) îşi petrecea nepermis de mul timp cu surorile Crudu, fiind văzuţi deseori împreună. Treptat ieşirile se repetau zilnic şi un bunăvoitor i-a atras atenţia Adei că Florin se simtea suspicios de bine cu Ani, sora Danielei Crudu, spune presa mondenă. Daniela ar face orice ca să consolideze relaţia cu Mihai Costea, fratele lui Florin, dar Ada nu o suportă pe brunetă. Unde mai pui că handbalista a fost foarte bună prietenă cu fosta iubită a lui Mihai Costea. Dar nici Daniela nu prea o avea la suflet pe Ada, aşa că fraţii Costea ar fi avut de tras la greu pentru menţinerea unei armonii în familie. O nebunie, ce mai! Cum ar fi ca acum, ambele surori Crudu să aibă ca iubit câte un frate Costea? Un echilibru perfect!

Relaţia Adei cu Florin a mai suferit şi în 2011 când cuplu era cât pe ce să se destrame din cauza programului prea încărcat al celor doi. Pe atunci Ada semnase cu HCM Baia Mare, iar Florin cu CFR Cluj.

Irina Ştefănescu

blank