Featured, Politic

Halucinant! Un parlamentar PSD spune că este aglomerat traficul pentru că avem crestere economică

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a afirmat sâmbătă, la conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene a PSD, la care participă şi liderul formaţiunii Liviu Dragnea, că prin masterplanul de transport s-a promis un drum expres care să traverseze judeţul, însă acesta încă nu a fost început, transmite Agerpres.

„Deşi în masterplanul de transport este prevăzut un drum expres care să traverseze judeţul Caraş-Severin, acesta nu a fost construit încă. A început, din câte ştiu eu, dinspre Piteşti, spre Craiova. Eu sper să ajungă şi pe teritoriul judeţului nostru”, a afirmat Silviu Hurduzeu, care este membru al PSD.

La rândul său, secretarul filialei judeţene a PSD Caraş-Severin, deputatul Ioan Chisăliţă, a reluat ideea preşedintelui CJ, însă a explicat faptul că, în prezent, drumurile sunt foarte glomerate, având în vedere creşterea economică realizată de guvernarea PSD, care se vede inclusiv la creşterea numărului de maşini de pe drumuri. „Dacă în guvernarea tehnocrată făceam drumul în 6 ore, acum fac acest drum în 8 ore. Pentru că PSD a luat măsuri care au dus la creștere economică, sunt foarte multe camioane și alte mașini care au facut ca aceste drumuri să fie mult mai circulate”, a spus parlamentarul.

Deputatul Luminiţa Jivan este noul preşedintele PSD Caraş-Severin, după ce a fost votată de către social-democraţii cărăşeni, prezenţi, sâmbătă, la Conferinţa de alegeri a a acestei formaţiuni politice. Pentru susţinerea acesteia s-a exprimat şi liderul PSD, Liviu Dragnea, încă dinainte de începutul conferinţei de alegeri. De asemenea, pentru funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei a candidat primarul Oraviţei, Dumitru Ursu, iar pentru cea de secretar executiv deputatul Ioan Chisalita.

Alegerile la nivel judeţean au venit după ce social-democraţii cărăşeni au rămas fără preşedinte, la plecarea deputatului Ion Mocioalcă, în luna decembrie, la Pro România, formaţiunea condusă de Victor Ponta, timp în care Luminiţa Jivan a condus filiala ca preşedinte interimar.

Liviu Dragnea a venit sâmbătă la Reşiţa însoţit de secretarul general Codrin Ştefănescu, de trezorierul Mircea Drăghici şi de ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero.

blank