International, Stiri

Halucinant! „Fiul meu este diavolul în persoană”

Mărturia mamei a făcut să intre Protecţia Copilului pe fir

fiu diavol

O femeie din Columbia spune despre cel căruia i-a dat viaţă că este „diavolul în persoană”, ceea ce i-a speriat pe vecini şi i-a făcut pe cei de la Protecţia Copilului să creadă că ea încearcă să acopere posibile abuzuri.

Maternitatea este cel mai frumos lucru din viaţa unei femei, însă există şi cazuri izolate în care lucrurile nu merg deloc natural. O femeie din Columbia susţine că l-a adus pe lume pe Necuratul în persoană, iar vecinii ei sunt de-a dreptul îngroziţi.

Ana Feria Santos susţine că băiatul ei a început să meargă la numai patru săptămâni, scuipă flăcări şi are o privire de-a dreptul intimidantă şi malefică, ceea ce o face să creadă că este însuşi Antichristul. „Merge ca un adult, câteodată se ascunde sub pat, într-o valiză, în maşina de spălat sau în frigider”, spune Ana.

Poveştile au ajuns şi la urechile vecinilor, care sunt pur şi simplu înspăimântaţi de ceea ce aud. Ana şi familia ei au devenit, de atunci, ţinta unor atacuri violente din partea celorlalţi din comunitate. În încercarea de a-i izgoni, vecinii le-au atacat în câteva rânduri casa cu pietre, speriaţi că în mijlocul lor ar putea trăi însuşi diavolul.

Şi vecinii ei din Lorica, un sat pe coasta Caraibelor, se tem că băiatul ar putea fi posedat de un spirit malefic.

Cei de la Protecţia Copilului sunt cu ochii pe familia Anei, în condiţiile în care toate datele pe care le au duc cu gândul la un posibil abuz asupra micuţului, a cărui poveste seamănă izbitor cu cea din filmul The Omen (1976). Autorităţile consideră că toată povestea spusă de femeie ar putea fi menită să acopere posibile abuzuri asupra băieţelului, pe ale cărui mânuţe au fost găsite urme de arsură.

 

 

blank