Showbiz

Halle Berry le are cu băutura. A dat pe gât un pahar de whiskey fără să clipească

Halle Berry (50 de ani) a destrămat toate zvonurile conform cărora ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil și asta pentru că în timpul unui eveniment a dat pe gât, fără să clipească sau să respire, un pahar de whisky.
Actrița și modelul Halle Berry și-a făcut apariție la Comic Con, unde câștigătoarea unui Oscar a promovat ultimul său film, ”Kingsman: The Golden Circle”, unde joacă alături de Channing Tatum, Colin Firth, Julianne Moore, Feff Bridge și Petro Pascal.
La conferința de presă în care actorii au răspuns întrebărilor și curiozităților jurnaliștilor, pe masa lor a fost prezentă o sticlă de whiskey, aceiași băutură pe care protagonistul peliculei o bea în timpul lungmetrajului.


Întrebată care film i se pare mai britanic dintre ”James Bond” sau cel mai recent film al ei, ”Kingsman: The Golden Circle”, Halle Berry a refuzat să dea un răspuns. Colegii și oamenii prezenți în sala au încurajată să dea pe gât paharul cu whishey din fața. Zis și făcut, actrița nu a stat prea mult pe gânduri și l-a terminat dintr-o înghițitură.


”Oh, știți că pot să fac asta. V-ar plăcea să vedeți”, a apucat să spună Berry înainte de a da băutura alcoolică pe gât.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HEWsHSiMeN8&w=560&h=315]