Halle Berry
Featured, Life

Halle Berry, fabuloasă la peste 50 de ani. Secretul dezvăluit de celebra actriţă

Halle Berry ridică pulsul pe Instagram. Frumoasa actrița, în vârstă de 54 de ani, reușește să își surprindă urmăritorii de fiecare dată când postează fotografii sau videoclipuri din timpul antrenamentelor de fitness. Internauții spun că Halle Berry arată la fel ca în urmă cu 20 de ani, ca pe vremea când era fata din James Bond. Care este însă secretul ei?

Cu câțiva ani în urma, Halle Berry declara că a reușit să ajungă în cea mai bună formă a sa după ce a descoperit dieta ketogenică, bazată pe grăsimi, proteine și carbohidrați, dar și antrenamentele de fitness pe care le face aproape zilnic.

Halle Berry: ”Fac yoga, uneori pilates”
”Pentru că mușchii se obișnuiesc dacă faci aceleași exerciții, așa că trebuie să știi să îi păcălești la fiecare șase sau trei luni. Te Mă antrenez de patru sau cinci zile pe săptămână”, mărturisea vedeta într-un interviu.

Frumoasa actriță și-a păstrat același program și în prezent. Iar la 54 de ani continuă să își impresioneze urmăritorii cu forma în care se află.

Un rol esențial în evoluția sa îl are și antrenorul personal, Peter Lee Thomas, care e responsabil de provocările pe care Halle trebuie să le bifeze în sala de fitness.

“Are o listă pe care bifează lucrurile pe care le urmăreşte şi avem un plan de luptă. Dacă puteţi să credeţi, facem un pic de box, un pic de kick boxing, puţin Muay Thai. Lucrează cu ganterele, cu halterele, ridică greutăţi, sprintează în timp ce împinge lucruri grele, trage multe lucruri. Este un mod foarte dinamic de a porni metabolismul oricui”, declara antrenorul său, Peter Lee Thomas.

Antrenorul actriței a ținut și să o laude pe Halle Berry pentru seriozitatea de care dă întotdeauna dovadă.

”N-am întâlnit niciodată pe nimeni care să muncească atât de mult şi să se antreneze din greu, este atât de rezistentă. A devenit mai rapidă, mai puternică şi mai atletică. N-am întâlnit pe cineva care să poată face ce a făcut ea”, a adăugat acesta.

Aceasta susține că exercițiile cardio sunt esențiale pentru pregătirea sa fizică, întrucât acestea ajută la îmbunătățirea memoriei și a circulației sanguine, la obținerea unei aspect mai sănătos al pielii, la controlul zahărului din sânge și la o mai bună oxigenare a organismului, astfel că mușchii pot lucra din ce în ce mai bine.

Halle Berry a mai spus că exercițiile de tip cardio reduc oboseala și reglează respirația, pe lângă arderea unui număr semnificativ de calorii.