Simona Halep a învins-o vineri pe australianca Ashleigh Barty, liderul WTA, în duelul de la turneul demonstrativ de la Adelaide, la care au participat starurile tenisului. Simona a început mai greoi și a avut unele probleme la serviciu, pierzând primul set, dar a defilat în setul doi și în super-tiebreak, pe fondul unor greșeli ale lui Barty. Jucătoarea româncă s-a impus cu 3-6, 6-1, 10-8, o victorie importantă, de moral. A fost primul meci din noul sezon pentru campioana româncă, disputat cu puțin timp înainte de startul Australian Open, din 8 februarie.

Partida de la Adelaide a fost una cu spectatori.

„Să fiu pe acelaşi teren cu Ashley este mereu o plăcere, dar astă seară, la Adelaide, cu fanii încurajându-ne din tribune, a fost ceva special. Mulţumesc Tennis Australia pentru organizarea acestui minunat eveniment şi mulţumesc fanilor din Adelaide că au fost prezenţi”, a scris Halep pe Facebook după meci.

După acest turneu, sportivele vor pleca la Melbourne, unde vor participa la turneele dinaintea Australian Open

La turneul Gippsland Trophy, care va începe la 31 ianuarie, Halep, favorită principală, va juca direct în turul doi, cu câştigătoarea confruntării Whitney Osuigwe (SUA) – Anastasia Potapova (Rusia).

Tot din 31 ianuarie, va începe la Melbourne Yarra Valley Classic, turneu la care Ashleigh Barty, cap de serie 1, va juca direct în turul doi cu câştigătoarea dintre Ana Bogdan şi sportiva rusă Kamilla Rahimova.


Citeste si...
Simona Halep s-a pus pe cheltuit banii castigati. Uite ce masina de lux si-a cumparat!