Sport, Stiri

Halep, in turul 2 la US Open

In turul urmator, Simona Halep o va intalni pe Donna Vekici, din Croatia, care doar ce a terminat tot un meci-maraton de 7-6 (5), 4-6, 6-2, alaturi de columbiana Mariana Duque-Marino.

simona_halep__64823900Cea mai bine clasata jucatoare romanca a momentului, locul 19 in ierarhia WTA, Simona Halep s-a calificat, nu fara dificultate, in turul secund al US Open, invingand-o marti seara cu 4-6, 6-4, 6-2 pe britanica Heather Watson, devenind astfel a treia jucatoare din tara noastra care a reusit prezenta in turul 2 al ultimului turneu de Mare Slem al anului, alaturi de Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru.

Mai proaspata in competitie decat Halep, care venea dupa o saptamana plina, la New Haven, unde a castigat titlul, competitoarea Simonei a castigat primul set cu 6-4, insa romanca si-a etalat in continuare jocul ei evident mai complet si, dupa o ultima dificultate la finalizare.

Dupa ce a ratat doua mingi de set, Halep a fructificat-o pe a treia, egaland tot cu 6-4 pentru ca in decisiv sa ia un avans rapid, 3-0 cu 2 break-uri, obtinand in cele din urma o victorie muncita si pe deplin meritata, cu 6-2 in cel de-al treilea set.

In urmatorul tur, Simona Halep o va intalni va croata Donna Vekici, care s-a distantat tot dupa un meci-marator de columbiana Mariana Duque-Marino. (D.A)

blank