Simona Halep a fost învinsă de Elina Svitolina și are nevoie de victorie în fața Karolinei Pliskova pentru a se putea califica în semiFinalele Turneului Campioanelor. La finalul partidei cu Svitolina, Simona Halep a ținut să își liniștească fanii.

„Sunt fericită că spatele meu este ok și pot să lupt până la final, nu mai am probleme. Nu sunt foarte dezamăgită, eu mi-am făcut jocul, dar nu m-a ajutat să câștig”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a vorbit și despre motivele pentru care a pierdut partida cu Elina Svitolina, scor 5-7, 3-6.

„Cred că am lovit bine mingea, dar nu am găsit unghiurile bune și nu am putut termina punctele. Am fost frustrată din acest motiv și apoi am devenit obosită pentru că nu m-am antrenat prea mult. Cred că ea iubește să joace aici, este pe stilul său”, a mai spus amrea noastră campioană”, a mai spus Halep.

Karolina Pliskova este numărul 2 WTA
Simona Halep – Karolina Pliskova, meciul care va decide a doua jucătoare ce se va califica în semifinalele Turneului Campioanelor din grupa Violet, se va juca vineri, nu înainte de ora 14:00.

Citeste si...
Universitatea Craiova a făcut un transfer spectaculos

Karolina Pliskova este jucătoarea care se laudă cu cele mai multe titluri WTA câştigate în 2014, 4, la Brisbane, Eastbourne, Roma şi Zhengzhou. Pliskova a mai ajuns în penultimul act la Melbourne şi Miami, şi a avut câteva şanse de a fi numărul 1 mondial în dauna lui Ashleigh Barty. Simona conduce cu 7-4 în scorul întâlnirilor directe, dar în 2019 şi au împărţit victoriile. Pliskova s-a impus în semifinale la Miami, cu 7-5, 6-1, în timp ce românca a învins în duelul de Fed Cup în 3 seturi.

Turneul Campioanelor 2019 | Simona Halep, calcule de calificare
Pentru Simona Halep există calcule simple de calificare, după ce Bianca Andreescu a abandonat din cauza unei accidentări la genunchi, în meciul cu Karolina Pliskova. Sportiva din Canada are două eșecuri și este eliminată din competiție. În acest moment, Svitolina are două victorii, în timp ce Simona Halep și Karolina Pliskova au câte un succes, după primele două meciuri. Cum campioana noastră și sportiva din Cehia se vor întâlni în ultimul meci al Grupei Violet, acesta va deveni decisiv pentru calificarea în semifinale.