Simona Halep şi-a exprimat nemulţumirea faţă de comportamentul pe care mai multe jucătoare, între care şi Maria Şarapova, îl au în meciurile cu ea! Mai în glumă, mai în serios, liderul mondial a vorbit despre un plan fabulos pe care îl va pune în aplicare atunci când o adversară va mai încerca să o scoată din ritm.

Halep trimite săgeţi către Şarapova: “Nu îmi plac plecările intenţionate la baie şi întârzierile dintre puncte!”

Simona Halep (26 de ani) este deranjată de tragerile de timp ale adversarelor din circuit, principala jucătoare vizată fiind Maria Şarapova! Simona a pierdut multe meciuri în faţa Mariei după ce rusoaica şi-a luat pauze interminabile de vestiar, iar românca aflată pe locul 1 mondial nu uită şi nu iartă: “Sunt lucruri care nu sunt foarte fair-play!

Plecările intenţionate la baie, ca să îşi scoată din ritm adversara, întârzierea începerii punctului… Astea nu-mi plac! Nu vreau să dau nume de jucătoare. Nu doar Şarapova face asta, sunt mai multe”, şi-a vărsat of-ul Simona într-un interviu pentru Canal 33.

Simona pregăteşte un plan genial: “Să vedem dacă reuşesc asta anul viitor”

Chiar dacă nu i-a dat numele în mod explicit, este evident că Halep face referire la Maria, jucătoare criticată de multă lume pentru faptul că merge la vestiar între seturi. Constănţeanca i-a pregătit şi o surpriză rusoaicei: “Fiecare e liberă să facă ce doreşte, dar regulamentul trebuie respectat. Uneori nu se respectă, iar asta mă supără uneori! Nu sunt genul să protestez, cu toate că ar trebui să reacţionez. De acum înainte, obiectivul meu este să merg şi eu la baie, atunci când cineva merge la baie. Voi merge împreună cu ea, să vedem dacă reuşesc asta anul viitor”, s-a amuzat Halep.