Showbiz, Stiri

Hai sa zicem ca te credem – Monica Gabor citeste in engleza Hemingway si Coelho

Hai sa zicem ca te credem – Monica Gabor citeste in engleza Hemingway si Coelho

blankLady de America, Monica Gabor se simte foarte matura si cu nasul pe sus de cand se afla in peste mari si tari. Deja Romania ii pute doamnei care vinde bauturi energizante cu numele iubitului. Aceasta a declarat ca ii merge foarte bine acolo, in America, se simte eliberata deja de tot stresul si lupa sub care se afla in Romania. 


Totusi madame fosta Columbeanu uita ca a plecat din Bacau, si ramanea tot acolo daca nu i se trezeau domnului Irinel sentimentele de erectie ale varstei a 4 a. Moni, din Bacau, a mai declarat ca profesorii o admira si ii recomanda nu stiu cate carti sa citeasca, sa isi mai cultive intelectul, si sa mai invete sa „vorbeste americaneste”, dar ea crede ca i se dau cartile alea sa le citeasca pentru ca le si intelege. Sa nu uitam ca aceasta a fost nevoita sa citeasca din DEX, la recomandarea socrilor, ca sa intre pe usa din fata a familiei Columbeanu.

Acum intelegem de a vrut sa scape de Iri, dar si de copil.


„Sunt in fiecare zi la scoala, studiez in continuare engleza la Beverly Hills Unified School. M-am apropiat foarte mult de profesoara mea, doamna Esther F. Caporale, ea mi-a insuflat dorinţa de a citi cat mai multe carti in engleza, mi-a explicat ca acesta este unul dintre secretele invatarii riguroase a unei limbi straine. Pana acum, am citit in limba engleza Hemingway, Coelho si mulţi alţii. Intr-adevar, de cand frecventez aceste cursuri, engleza mea s-a imbunatatit considerabil, gratie mediului de acolo.”, a delcarat Moni.


blank