Featured, Sport

Hagi vrea să vândă Viitorul

O nouă afacere este pe cale să se pună la punct în fotbalul românesc. Gică Hagi s-a decis să vândă pachetul majoritar de la propria echipă, ceea ce ar însemna practic să nu mai fie patronul formaţiei din Ovidiu.

Cristian Bivolaru, preşedintele clubului, a spus că motivele pentru care Hagi a luat această decizie nu sunt de natură financiară. Conform lui Bivolaru, Hagi îşi doreşte să ducă echipa la un alt nivel, iar o investiţie din partea unui om de afaceri cu resurse importante îl poate ajuta în acest demers. Hagi ar prefera ca pachetul majoritar de acţiuni de la Viitorul să ajungă pe mâna unui investitor român, însă nu este exclusă nici varianta vânzării către un străin.

„Am renunţat la jucătorii experimentaţi şi încercăm să creştem jucători tineri. Avem nevoie de o majorare de capital, iar Gică Hagi este dispus să vândă din acţiuni. Nu pentru a recupera din investiţie, ci pentru a face performanţă. Dorinţa lui este să aibă alături acţionari români, dacă nu este posibil atunci se va reorienta. Îşi doreşte să rămână cu un pachet minoritar de acţiuni şi să coordoneze în continuare activitatea din club din punct de vedere tehnic”, a explicat Bivolaru.

Bivolaru este de părere că investitorii au doar de câştigat dacă îşi vor asocia numele cu cel al lui Gică Hagi. „Noi atragem din publicitate şi sponsorizări mai mult decât oricare alt club din campionat, pentru că oamenii îşi asociază numele cu «brandul Hagi»”, a precizat Bivolaru.

blank