Israelianul Joseph Hadad este considerat, la ora actuală, unul dintre cei mai buni bucătari din lume şi a avut ocazia, de-a lungul timpului, să gătească pentru mai multe vedete de la noi, care mai de care mai fiţoase.
Joseph, fostul jurat de la Top Chef, a avut de-a face cu cele mai pretenţioase V.I.P-uri. În urmă cu un an, el şi-a deschis un restaurant, unde numeroase persoane publice din ţară i-au trecut pragul şi s-au delectat cu bucate alese, deşi preţurile sunt destul de piperate. Israelianul a povestit, în exclusivitate pentru ziarul Libertatea, despre preferinţele clienţilor săi.
“Cristi Chivu e mort după calamar a la plancha cu cremă de anghinare, biscuit cu parmezan sau calamari baby crocanţi”.
“Anda Adam preferă file de somon, legume crocante şi supă de linte”.
“Andreea Bălan mănâncă file de vită şi sparanghel verde”.
“Măruţă comandă cotlet de cerb şi terină de cartofi”.