Showbiz, Stiri

Gyorfi a avut probleme grave dupa moartea mamei

A trecut un an de la moartea mamei sale, iar Daniela Gyorfi resimte si acum lipsa acesteia. Cateva luni dupa inmormantare, cantareata a avut mari probleme si in cariera, pentru ca nu mai era ofertata sa cante la evenimente.

61589747

Luna septembrie a anului 2013 a fost cea mai grea din viata Danielei Gyorfi, care a trebuit sa isi ingroape mama si sa accepte repede ideea ca de acum incolo nu o va mai avea alaturi pe femeia care i-a dat viata. Acum, la un an si doua luni de la nefericitul eveniment, cantareata s-a obisnuit sa traiasca fara mama ei, insa are si momente in care se uita la poze, iar lacrimile ii siroiesc pe obraji. Daniela isi aminteste cu multa tristete de acea perioada si marturiseste ca moartea mamei i-a adus si probleme de ordin personal:

61568876

“Pana si organizatorii de evenimente stiau ce relatie am avut eu cu mama, asa ca o perioada nu am mai avut nici oferte sa cant. Noroc ca mai aveam cateva deja stabilite cu ceva timp inainte de moartea mamei, iar cand oamenii au vazut ca sunt ok, ca ma pot mobiliza si ii pot face sa se simta bine, atunci totul a revenit la normal. Nu am avut un an extraordinar de bun, dar nici unul rau. Au mers lucrurile.

61549190

Am incercat sa petrec tot mai mult timp alaturi de fiica mea, mai ales ca acum nu mai sta toata ziua cu mama. Si Mariei i-a fost greu la inceput fara bunica ei, dar acum s-a obisnuit. A fost o perioada foartea grea din viata mea, dar acum am mers mai departe, asa este normal”, a declarat Daniela, pentru CANCAN.ro.