Actualitate

Guvernul tehnocrat, copleşit de munca depusă. Ministrul Muncii vrea să-şi dea demisia

 2 Vizualizari totale,  2 Vizualizari azi

Sindicatele şi ministrul muncii nu au ajuns la nici o înţelegere asupra noii legi a salarizării şi se pare că proiectul de ordonanţă privind salarizarea în sectorul bugetar va fi retras.
Totodată, ministrul Muncii, Ana Costea, ar vrea să demisioneze după ce sindicatele s-au revoltat.

„Eu am refuzat în mod categoric acest proiect. Eu am propus sa fie ars, distrus. Am fost cel care i-a cerut demisia doamnei ministru. Și a spus că nu are bani la dispoziție. A lasat impresia că își va da demisia din functia de ministru, deoarece a fost copleșită de munca pe care o depune. Nemultumirile din sistemul de invatamant sunt uriase. Mi-a spus că-și va da demisia nu pentru că i-a spus profesorul Hadăr, ci pentru că așa vrea domnia sa”, a declarat Anton Hadăr lider al Federatiei sindicale din invatamintul superior „Alma Mater“.

„Am insistat ca în cel mai scurt timp, corpul funcţionarilor publici să fie protejați… Trebuie să scăpăm de acest virus politic din administraţia din România. Ceea ce ne-a comunicat doamna Costea este faptul că dorește să retragă acest proiect de lege”, a declarat Dumitru Costin, președintele Blocului Național Sindical.

blank