Guvernul Achiziționează
Actualitate, Featured

Guvernul Achiziționează măşti, mănuşi, dezinfectant pentru Alegerile Locale

Guvernul Achiziționează măști, mănuși, dezinfectanți și produse de igienă pentru alegeri a fost evaluată la 12 milioane de lei, a spus, luni, în ședința de Guvern, ministrul Sănătății, Neșu Tătaru, întrebat de premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban l-a întrebat, luni, în ședința de Guvern, pe ministrul Sănătății dacă a făcut evaluarea pentru achiziția de produse pentru secțiile de vot, pentru alegeri.

„Să luați toate măsurile pentru urgentarea procedurii de achiziție și nu uitați fiți pregătiți pentru procedura de achiziție pentru alegeri”, i-a spus Orban, lui Tătaru.

„În acest moment avem o evaluare făcută pentru alegeri, la 12 milioane lei”, a răspuns ministrul.

Guvernul achiziţionează măşti, mănuşi, dezinfectant pentru Alegerile Locale Premierul i-a dat indicații ministrului Sănătății să verifice rapid dacă Ministerul are banii necesari și să deruleze rapid procedura.

„Verificați (dacă există bani în buget – n.r.), ca altfel va trebui să alocăm din fondul de rezervă și trebuie pregătită hotărârea de guvern pentru că altfel nu puteți lansa procedura. Pregătiți cu mai multe meticulozitate procedura. Ar trebui să deruleze extrem de rapid”, a mai spus Orban.

Guvernul Achiziționează măști, mănuși și dezinfectanți, precum și produse de igienă pentru secțiile de vot din țară, pentru alegerile locale din 27 septembrie.