Showbiz, Stiri

Grup de doamne sexy cu… maidanezi! Pictorialul care trebuie să convingă că şi câinii vagabonzi au drept la viaţă

Trei manechine s-au băgat în cuşti, în locul maidanezilor

DJ Harra maidanezi

  DJ Harra, Sanziana Buruiana si Denisa Bita sunt împotriva eutanasierii câinilor fără stăpân. Odată ce s-au pus de acord cu această idee, frumoasele vedete sexy au acceptat sa participe la o sedinta foto originala, in care s-au pozat fara frica alaturi de cateva animale inocente.

 Sanzi Denisa

DJ Harra, Sanziana Buruiana si Denisa Bita au facut front comun impotriva celor care sunt decisi sa mearga pana in panzele albe pentru ca toti cainii vagabonzi de pe strazile Bucurestiului sa fie eutanasiati, daca nu sunt luati in grija de cineva.

 DJ Harra

Iar pentru ca mesajul sa fie puternic si de impact, cele trei dive au participat la o sedinta foto inedită, realizată de wowbiz.ro, în care câţiva câini fara stapan isi dovedesc atasamentul fata de om. Căţelandrilor le-a plăcut foarte mult şi de focoasele vedete care s-au jucat şi au drăgălăşit patrupedele.

Denisa

Bombele sexy DJ Harra, Sanziana si Denisa au plimbat cainii pe strada, pentru a arata ca se poate convietui in liniste alaturi de ei, dar au si incercat ingrozite traiul intr-o cusca, ultima casa a căţeilor.

 Denisa cusca

Concluzia fetelor, care s-au daruit trup si suflet maidanezilor, a fost una singura si de efect. Daca cerul e prea sus sa auda latratul cainilor, asa cum spun chinezii, macar aici, pe pamant, sa nu trimitem la moarte, in numele neputintei noastre, suflete nevinovate.

DJ Harra cusca

Mai devotati prin tacerea lor graitoare decat toate cuvintele din lume, cainii merita sa-i privim in ochi si atunci cand gresesc in fata noastra, si atunci cand gresim in fata lor si ii condamnam in corpore la moarte. „Oricum am lua-o, un caine mort inseamna un suflet mai putin. Cine are suflet sa faca asta?”, au spus fetele la unison. (I.G.)

 

 

blank