Showbiz, Stiri

Groaznic! Sânii Loredanei Chivu sunt… horror!

Loredana Chivu trebuie să ajungă urgent la chirurg!

Chivu

Se mândreşte cu cei mai mari sâni din showbiz-ul românesc, dar, se pare că, în curând, va ajunge din nou la estetician.

Loredana Chivu, asistenta lui Capatos, şi-a etalat sânii imenşi imediat după operaţie. A ţinut cont de sfatul medicilor doar într-o mică măsură şi, dependentă de solar cum se ştie, a făcut compromisul de a merge la bronzat organic.

SANI_04

Dar silocoanele Loredanei par să nu o mai asculte. O recentă fotografie, făcută în club Princess din Capitală, demonstrează că sânii brunetei sunt deformaţi.

Loredana Chivu şi-a augmentat sânii în luna iunie a acestui an, bustul blondei mărindu-se până la 1.200 de mililitri. Aceasta este a  treia operaţie dă mărire a sânilor la care s-a supus asistenta lui Capatos.

Un apropiat al focoasei blonde a mărturisit că ea a reuşit să strângă banii pentru operaţie, care se ridică la câteva mii de euro, prin propriile eforturi, din vânzarea de extensii de păr pe o reţea de socializare. Interesul mare pentru acest tip de „accesoriu” sau poate numele fostei asistente TV au făcut ca vânzările să îi asigure Loredanei suma necesară corectării şi măririi bustului pentru a treia oară. Ea spune că vrea să fie românca cu cei mai mari sâni! Mă rog!

 

blank