Ce a pierdut Cristi Borcea ca să o salveze pe prima soţie?

  Borcea cristi mihaela

Mihaela Borcea, la un pas de moarte! A fost cel mai negru moment din viata lui Cristi Borcea! Puscaria de acum e nimic pe langa ce-a trait atunci! Primii lui copii nu au supravietuit. Cristi Borcea infunda acum puscaria, insa au existat momente si mai negre in viata lui in urma cu 14 ani cand sotia lui era sa moara la nastere, iar primii lui gemeni nu au supravietuit din pricina conditiilor precare din spitalele de la vremea respectiva.

Borcea

Desi a fost acuzat de multi ca ar trai in opulenta si ca nu ii pasa de nimic, Cristi Borcea a avut si momente cand era sa piarda tot ce avea mai drag pe lume.

Surse din preajma omului de afaceri sustin ca in urma cu 14 ani, Mihaela Borcea, prima lui sotie, a fost la un pas de moarte. “Din cauza unei dotari necorespunzatoare in spitalul in care a nascut, doamna Borcea a pierdut primii gemeni pe care i-a avut cu Cristi. A fost crunt pentru ea, s-a zbatut sa ramana in viata, insa decesul bebelusilor aproape a distrus-o. Era cat pe ce sa moara si ea din cauza complicatiilor”, a spus un prieten de-a afaceristului.

Borcea (37)

De altfel, si Mihaela a recunoscut ca din cauza conditiilor precare din spitale a pierdut copiii. “Eu nu am putut avea primii mei bebelusi care erau gemeni si s-au nascut mai devreme din cauza problemelor medicale, care nu au putut fi tinute sub control in sistemul medical romanesc. Eu si sotul meu am suferit cumplit, dupa care am dotat acea maternitate unde eu am nascut gemenii. Primii mei copii au murit pentru ca  trebuia cineva sa stea 24 de ore din 24 sa le faca ventilatie, pentru a avea oxigen. Acest lucru nu era posibil atunci si am dotat noi acea maternitate cu doua aparate ventilatoare care puteau sa tina in viata copiii care se nasc prematur. Acest lucru m-a ajutat si pe mine trei ani mai tarziu, cand am nascut pentru a doua oara gemeni”, a spus Mihaela Borcea.