International, Stiri

Greţos! Dietă cu carne crudă!

Un bărbat trăieşte de cinci ani cu acest regim

carne

Derek Nance mănâncă doar carne crudă de 5 ani de zile, asta după ce a contactat o boală misterioasă şi voma absolut orice mânca. De la regimul mediteranean şi vegan, a ajuns la carnea crudă şi se simte mai bine ca niciodată.

Derek

Bărbatul, care a fost intervievat de un reporter de la vice.com, a explicat cum a ajuns să consume doar carne crudă de cinci ani de zile şi să se simtă mai sănătos ca niciodată. Derek Nance din Lexington, Kentucky a contactat o boală misterioasă care-l făcea să vomite orice mânca. În disperare de cauză, bărbatul a încercat să-ţi schimbe dieta, ajungând de la regimul mediteranean la cel vegan, fără să-i îmbunătăţească situaţia.

Prin intermediul unui alt bărbat cu simptome similare, Derek a ajuns să urmeze un regim bazat doar pe carne crudă. La începutul regimului, Derek povesteşte că nu i s-a făcut rău, doar că a avut diaree până s-a adaptat organismul la noul regim. Însă, după o săptămână se simţea mai bine ca niciodată. „Timp de vreo trei săptămâni am simțit un gust puternic de sânge în fundul gâtului, însă la un moment dat chiar am început să tânjesc după carne crudă. Nici nu mă mai atrage carnea gătită. Are gust de ars”, spune Derek.

Ce mănâncă Derek la cină?

Îşi pune pe farfurie bucăţi de carne de miel şi grăsime. El spune că preferă carnea de miel pe care o cumpără de la ferme sau cea de vită. În schimb evită carnea de porc pe motiv că sunt crescuţi cu hormoni şi hrăniţi cu cereale care dezvoltă bacterii.

Ca să-şi ia doza zilnică de vitamina C, Derek consumă organe de oaie şi sânge închegat. Carnea putredă îi asigură enzimele necesare pentru o bună digestie

Derek prietena
Derek şi Joanne, prietena lui, care este vegetariană

Deoarece nu consumă altceva în afară de carne crudă, enzimele care ajută la digestie lipsesc din alimentaţia sa. Dar, Derek a rezolvat această problemă introducând în regimul său alimentar carnea putredă care are bacterii bune „probiotice”, cu rol esenţial în îmbunătăţirea digestiei.

Un lucru şi mai ciudat este acela că prietena sa, Joanne este vegetariană. Chiar dacă a declarat că a încercat şi ea dieta lui Derek, nu a putut să rămână la ea pentru că iubeşte foarte mult animalele.

blank
blank