Necenzurat

Greselile pe care le fac femeile in timpul sexului

De multe ori femeile fac multe greseli in timpul actului sexual, iata cateva dintre ele

Greselile pe care le fac femeile in timpul sexuluiDe multe ori barbatii sunt cei care trebuie sa depuna mult efort ca sa isi satisfaca femeile, de aici si multe greseli ale acestora cand fac sex.

In primul rand, majoritatea femeilor isi lasa barbatii sa faca toata treaba. Nu fac decat sa stea pe spate si sa astepte ca partenerii lor sa faca minuni. Alteori barbatii cer femeilor ca acestea sa stea in anumite pozitii, insa femeile nu au chef, este prea incomod pentru ele sau se aseaza in pozitia respectiva si stau pur si simplu fara sa depuna pic de efort.

Este de inteles atunci de ce intervine monotonia in viata sexuala a unui cuplu. Trebuie si tu ca femeie sa te implici, sa iti atingi barbatul, sa te uiti in ochii lui , nu pe pereti, sa te misti un pic, sa cauti sa te sincronizezi si tu cu el. Daca il lasi de fiecare data sa faca el toata treaba o sa ajungi sa simti ca nu faceti mereu decat acelasi lucru si ca nu te mai satisface. Poti si tu sa te implici, sa stai deasupra, sa faceti cu randul sau sa va jucati, sa schimbati mai des pozitiile, o sa vezi ca vor exista rezultate.

Alteori femeile nu sunt deloc sigure pe ele, evita sa se uite in ochii partenerilor lor sau se uita cu totul altundeva. Motivul este destul de simplu, unele femei nu se simt deloc bine in trupul lor. Isi cauta sau gasesc mereu tot felul de defecte, se simt grase, cred ca au prea mult par pe ele sau ca le sta nu-stiu-cum parul, nu le place lenjeria, etc. Trebuie sa te gandesti ca acel barbat nu s-a urca cu tine in pat daca nu ar fi atras de tine, fiecare dintre noi are defecte, insa in timpul actului sexual nu nimeni are timp sa analizele defectele celuilalt.

O alta cauza pentru care femeile mai gafeaza in pat este cea prin care ele considera ca partenerii le pot citi toate gandurile. Daca lucrurile ar sta asa atunci ar fi multa pace pe pamant, pentru ca toate femeile ar fi satisfacute. Sa fim realisti, barbatii sunt, majoritatea, mai deschisi, in sensul ca daca le spui sau le arati cum ai vrea sa faceti sex, cum ti-ar placea, ce ai vrea tu, atunci viata ta sexuala s-ar imbunatatii.

 

blank