Necenzurat, Stiri

Greşeli fatale! Topul celor mai stânjenitoare mesaje erotice trimise cui nu trebuie

Topul celor mai stânjenitoare mesaje erotice trimise cui nu trebuie

telefonSexologii îşi învaţă clienţii să-şi trimită din când în când mesaje sexy pe telefon, care să-l incite pe partener în aşa fel încât să se grăbească acasă. Şi dacă greşesti destinatarul?!

E adevărat că aceste mesaje întregesc „peisajul” sexual din cuplu şi dau savoare şi erotism relaţiei voastre, dar ce faci când constați că mesajul trimis spre excitarea iubitului/iubitei ajunge în altă parte: la părinți, socri, prieteni sau șefi.

Iată că s-a făcut şi un top cu cele mai stânjenitoare mesaje trimise altcuiva decât persoanei iubite. Topul a fost stabilit în urma unui sondaj realizat pe site-ul ivillage.co.uk.

1. „Vreau să te văd dezbrăcat cât de curând!”, i-a scris o tânără tatălui său. Evident, nu el era destinatarul corect.

2. „Bună, iubito, la ora 10.00 p.m. sunt la tine”, a sunat mesajul pe care un profesor de pian l-a trimis, din greşeală, mamei unei eleve.

3. „Soţia mea a trimis un mesaj în care mă întrebă ce vreau la cină. I-am trimis un reply cu fotografia şi am întrebat-o dacă poate pregăti ceva cu ele. Apoi mi-am dat seama că mesajul avea mai mulţi destinatari, iar eu le-am dat tuturor acel răspuns. Uitasem că soţia mea invitase întreaga familie la masă în acea seară”, povesteşte amuzat unul dintre respondenţii la sondaj.

Morala: Ca să nu vă faceţi de râs, mai bine verificaţi de două ori dacă destinatarul trecut de voi este cel pe care vreţi să-l apelaţi!

blank