Necenzurat, Stiri

Greseli care iti distrug viata sexuala

Cea mai mare gresala: televizorul din dormitor

Greseli care iti distrug viata sexuala“Cum sa fac sa fie mai bine? Oare ce m-ar ajuta sa fiu mai bun/buna la pat? Unde gresesc?” Problema nu vine din faptul ca gresim, ci ca nu invatam din erori si, in loc sa le folosim ca modalitati de perfectionare, le repetam la nesfarsit pana ne distrug viata sexuala. Iata cateva dintre cele mai intalnite greseli sau credinte care pot avea ca efect distrugerea vietii sexuale:
 
Televizor in dormitor

Iti place sa privesti la televizor in timp ce stai lungit in pat? Atunci obisnuieste-te cu ideea ca vei avea o viata sexuala mai putin activa. Un studiu realizat in Italia a descoperit ca toate cuplurile care aveau un televizor in dormitor fac mai putin sex decat cuplurile care nu aveau un asemenea aparat in dormitor. Dormitorul ar trebui pastrat pentru somn si sex.
 
Daca partenera foloseste un vibrator pentru a se masturba inseamna ca ceva nu este in regula cu tine

Barbatii sunt destul de sensibili cand este vorba despre folosirea de catre partenera a unor jucarii sexuale sau a vibratorului. „Oare, eu nu-i sunt de ajuns?”, se intreaba ei ingrijorati.
Folosirea jucariilor sexuale de catre femei este, de fapt, un lucru bun pentru viata voastra sexuala. noastre exista multe jucarii destinate cuplurilor. Distrati-va in timp ce le folositi impreuna.
 
Nu crezi ca imbratisarea iti poate imbunatati viata sexuala

Oxitocina este hormonul eliberat de corp in timpul unei strangeri in brate. Diferite studii au aratat ca imbratisarea unei femei chiar si timp de 20 de secunde declanseaza eliberarea de oxitocina care are ca efect o stare de bine, iar femeia se simte mai aproape de partenerul ei.
Cu toate acestea, multi barbati isi imagineaza ca intimitatea sexuala este cumva diferita de intimitatea fizica.

blank