Life

Greseli ale femeilor care taie pofta de sex la barbati! Ce sa faci pentru mai multa pasiune in pat

Femeile pot de multe ori sa faca o serie de greseli care taie pofta de sex la barbati instant. Aceste greseli pot veni in mod natural, fara ca femeile sa isi dea seama macar ce fac de fapt.img_1585121_thumbs_600x400_1977001
 
ASADAR, IATA CARE SUNT GRESELILE FEMEILOR CARE TAIE POFTA DE SEX LA BARBATI:
 
Femeia nu are initiativa
Barbatii iubesc sa isi vada partenera sexuala luand initiativa. Acest lucru ii face sa se simta foarte increzatori in sine cand vad ca partenera lor are “pofta” de ei si ca este dispusa sa faca unele lucruri pentru a-i starni. Daca femeia nu da dovada deloc de initiativa sexuala, barbatul ar putea considera ca nu este dorit si si-ar pierde pofta de sex.
 
 
Femeia, obsedata de cum arata
Barbatii nu doresc sa auda deloc ca femeile nu sunt multumite de felul in care arata, mai ales inainte de o partida de sex. Daca femeia se plange de felul in care arata, barbatul ar putea sa ajunga sa observe unele imperfectiuni ale acesteia pe care pana atunci nici macar nu le-a luat in seama. Astfel, ar putea ajunge sa isi piarda pofta de sex.
 

Femeia nu comunica
Majoritatea barbatilor carora le place sexul sunt foarte inspirati in momentele de pasiune de indicatiile pe care femeia le da. Astfel, barbatii doresc de cele mai multe ori sa isi vada partenera satisfacuta insa nu pot ghici mereu care sunt placerile ascunse ale acesteia. de aceea este indicat ca femeia sa comunice si sa dea indicatii cu privire la puntele sale erogene pentru a atinge climaxul. Daca da impresia ca nu este multumita si mai si tace din gura si nu spune ce anume ar satisface-o, atunci pofta de sex a barbatului ar putea disparea.
blank