Showbiz, Stiri

Greşeală! Andreea Marin, răspunde la atacurile Iuliei Albu

Fashionista nu o poate ierta şi îi răspunde tăios, dar tot fără argumente!

media_138156490060261800

Iulia Albu a criticat-o dur pe Andreea Marin si a comentat cu mare răutate o ţinuta a fostei “Zâne” ce nu a fost pe placul ei. Iulia a fost încurajată de gazda sa, Mădălin Ionescu, cel care o are invitată o dată pe săptămână pe, probabil, viitoarea criticăreasă de modă, după ce îşi va termina studiile la specializarea Modă – design vestimentar. Momentan este doar în anul II de studii.

În fine, expertiza ei, ca fostă soţie a designerului de pantofi Mihai Albu, este momentan suficientă, crede ea, ca să se exprime cu privire la ţinuta altor vedete. Ea a spus, la Wowbiz, că Andreea Marin se da degeaba mare divă dacă nu ştie cum să se îmbrace. E adevărat: ţinuta Andreei nu se prea potrivea cu ora la care avea loc evenimentul unde s-a prezentat. Fosta doamna Banică a iesit la atac si a facut si ea niste declaratii ironice la adresa Iuliei, supărată că posetuta ei a fost bănută a fi un fals chinezesc.

“Tare suparata sunt! O sa-i transmit respectabilului creator de obiecte din piele Dan Coma ca asa, cu minciuna, nu se poate ajunge departe! Pozeaza in om serios, dar degeaba te primeste el in atelierul lui impresionant, facut doar sa-ti imbete privirile si sa profite de naivitate, sa iti arate mostrele din piele pe alese, accesoriile diverse, ucenicii care se prefac ca muncesc cu pricepere… acum stiu cum sta treaba, de fapt! Produsul finit pe care ti-l livreaza cu mandrie e de fapt o gentuta amarata facuta in China, pielea nu e piele, nu poti pacali un specialist. Gata, dau de pamant cu el si trag obloanele! Vroiam sa fiu diva si uite ce-a iesit! Mai bine aveam in mana o… gaina, maestre! Rusine, rusine, rusine , de trei ori!!! M-ati jignit, iar pentru rusinea adusa nu las lucrurile asa: va sterg definitiv din lista mea de prieteni!” a scris Andreea pe Facebook.

media_138156489953336000

Dacă Andreea Marin şi-a pus mintea cu Iulia Albu, astăzi, cea din urmă revine cu o lovitură de graţie! Fashionista a contracarat, dar la fel ca şi până acum, fără să-şi argumenteze obiecţiile, în afara faptului că ea a studiat mult – ca şi cum ar fi singura din lume care a făcut asta – şi că nu a luat bani de la stat. Cam subţire, Iulia!

“Nu inteleg frustrarea si nevoia de a da replici a vedetelor si vedetutelor din Romania atunci cand le este contestata aura fabuloasa creata cu atata efort “piaristic” si fundamentata de cele mai multe ori pe nimic. Ador si savurez momentele de maxima creativitate literara din partea celor pe care, in virtutea profesiei mele, ii critic sau ii laud. Replicile lor sunt amuzante, de multe ori penibile, intotdeauna prost argumentate. Nu mai traim intr-o lume in care brand-urile pe care le etalam impun valoarea unei tinute. Asa cum nu traim intr-o lume in care ipocrizia si falsitatea mai reprezinta vreun etalon al valorii. Sigur ca este amuzant sa discutam despre Bianca Dragusanu, amantii Loredanei Chivu si izmenele Andreei Marin, insa atunci cand facem o analiza pertinenta fundamentata pe studii si ani de activitate si de nopti nedormite, si asta nu pe banii contribuabililor care, se pare ca ne-ar fi intra in cont via TVR, in sume fabuloase, avem, si eu ca profesionist simt ca am aceasta obligatie fata de publicul meu, de a face o analiza obiectiva, pertinenta, evident, impachetata conform formatului emisiunii. Este irelevant daca oricare din aceste personaje este sau nu “branduit” din cap pana-n picioare. Unele persoane nu pot, pur si simplu, sa fie etalon de stil oricat PR ar plati si cu oricata ipocrizie s-ar prezenta drept dive. Regulile de stil sunt clare si au fost setate de nume grele din industrie si demonstrate in sute de ani. Orice initiativa contrara va fi apreciata doar daca este fundamentata artistic”, a declarat Iulia.

Ioana Golea