Sport, Stiri

GRECIA-ROMANIA 0-1. Marica, GOL şi CARTONAŞ ROŞU!

GRECIA-ROMANIA 0-1. Victorie imensă pentru ROMANIA, 1-0 cu GRECIA, la Pireu, în primul meci din GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016. Marica a marcat în min. 10, din penalty, şi tot el a fost eliminat, în min. 53, pentru cumul de cartonaşe galbene. În celelalte meciuri din GRUPA F, Ungaria – Irlanda de Nord 1-2 şi Insulele Feroe – Finlanda 1-3.

marica3_80813500

GRECIA-ROMANIA 0-1 într-un meci din GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016.

min. 53: Marica vede al doilea cartonaş galben pentru o intarare dura la Samaris şi este ELIMINAT. Primul avretisment îl primise pentru că a lovit mingea după fluierul arbitrului. Marica nu va juca următorul meci, la Bucureşti, cu Ungaria!

min. 10: GOL ROMANIA! A marcat MARICA, din penalty, după ce Chipciu a profitat de o imprudenţă a lui Holebas. Lovitura de la 11 metri a fost acordată uşor de centralul englez Mark Clattenburg. GRECIA – ROMANIA 0-1!

Grecia: Karnezis – Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Holebas – Tachtsidis, Samaris (Kone ’65), Mantalos (Christodoulopoulos ’65) – Salpingidis, Mitroglou, Samaras (Diamantakos ’46). Selecţioner: Claudio Ranieri.

România: Tătăruşanu – Tamaş, D. Grigore, Chiricheş, Raţ – Hoban (Prepeliţă ’84), Pintilii – Chipciu (Torje ’90), Maxim (Enache ’68), B. Stancu – Marica. Selecţioner: Victor Piţurcă.

Gabriel Enache (Astra Giurgiu) şi Andrei Prepeliţă (Steaua) au debutat în prima reprezentativă a României.

Partida s-a disputat fără spectatori, ca urmare a unei sancţiuni dictate de UEFA pentru echipa Greciei. În tribună s-a aflat însă fostul internaţional francez Christian Karembeu, oficial al clubului Olympiakos Pireu, pe stadionul căruia s-a disputat meciul.

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. Victor Piţurcă a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că partida cu GRECIA este extrem de importantă pentru ROMANIA. “Un meci extrem de important pentru ambele echipe. Pentru ROMANIA este important să obţinem un rezultat pozitiv pentru a ne mări şansele de calificare. Ştiu că GRECIA are jucători valoroşi şi luptători şi pot să joace la un nivel înalt, însă am încredere în jucătorii români că vor face un meci mare şi că vom pleca cu un rezultat pozitiv”, a spus Victor Piţurcă înainte de partida GRECIA-ROMANIA, LIVE VIDEO de la ora 21:45 la TVR. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. GRECIA şi ROMANIA se întâlnesc, LIVE VIDEO la TVR, duminică, de la ora 21:45, în primul meci din GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016. GRECIA – ROMANIA se joacă la Pireu şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. GRECIA şi ROMANIA s-au mai întâlnit în barajul de calificare la CM 2014. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO.

Victor Piţurcă a precizat că faptul că GRECIA are un selecţioner nou poate fi un mic avantaj pentru ROMANIA. “Fernando Santos cunoştea foarte bine potenţialul jucătorilor, Claudio Ranieri este un antrenor nou. Poate să fie un mic avantaj, dar în acelaşi timp toţi jucătorii eleni vor să îi demonstreze că sunt jucători pe care se poate baza, care pot să joace pentru echipa lor naţională. GRECIA nu dispune de aportul publicului, astfel că putem să credem că ROMANIA are un mic avantaj”, a mai afirmat Victor Piţurcă înainte de GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. GRECIA şi ROMANIA se întâlnesc, LIVE VIDEO la TVR, duminică, de la ora 21:45, în primul meci din GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016. GRECIA – ROMANIA se joacă la Pireu şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. GRECIA şi ROMANIA s-au mai întâlnit în barajul de calificare la CM 2014. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO.

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. Selecţionerul celor din GRECIA, Claudio Ranieri, a declarat, sâmbătă, că atacantul Adrian Mutu, pe care l-a pregătit la Chelsea, este precum copilul său, subliniind că românul este un jucător plin de calităţi, dar a menţionat că şi Ciprian Marica, Bogdan Stancu şi alţi fotbalişti pe care îi are ROMANIA sunt foarte buni. Claudio Ranieri a precizat că pentru ROMANIA meciul cu GRECIA este un prilej de revanşă după barajul pentru Cupa Mondială. “Mutu este ca şi copilul meu. Este un jucător plin de calităţi, un marcator de clasă. Însă cred că şi Marica, Stancu şi alţii sunt jucători foarte buni”, a spus Claudio Ranieri înainte de GRECIA-ROMANIA. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. GRECIA şi ROMANIA se întâlnesc, LIVE VIDEO la TVR, duminică, de la ora 21:45, în primul meci din GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016. GRECIA – ROMANIA se joacă la Pireu şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. GRECIA şi ROMANIA s-au mai întâlnit în barajul de calificare la CM 2014. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO.

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. Federaţia Română de Fotbal a anunţat că meciul GRECIA-ROMANIA, LIVE VIDEO la TVR de la ora 21:45, va fi transmis pe un ecran uriaş, la Arena Naţională. “Federaţia Română de Fotbal şi echipa naţională te provoacă să formăm cea mai mare galerie a tricolorilor la meciul GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. Te aşteptăm duminică, în incinta Arenei Naţionale, să urmărim împreună, pe un ecran uriaş, debutul «tricolorilor» în această campanie de calificare!”, este anunţul FRF înainte de GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. GRECIA şi ROMANIA se întâlnesc, LIVE VIDEO la TVR, duminică, de la ora 21:45, în primul meci din GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016. GRECIA – ROMANIA se joacă la Pireu şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. GRECIA şi ROMANIA s-au mai întâlnit în barajul de calificare la CM 2014. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO.

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. Pentru meciul GRECIA-ROMANIA, care va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net de la ora 21:45, UEFA a trimis o brigadă din Anglia, cu Mark Clattenburg la centru, ajutat la cele două linii de Michael Mullarey şi Simon Beck. Arbitri adiţionali vor fi Andre Marriner şi Lee Probert, iar arbitru de rezervă va fi Simon Bennett. Cu Clattenburg la centru, ROMANIA a pierdut cu 4-0 în delasarea din 2013 din Olanda. De profesie electrician, Clattenburg (39 de ani), arbitrul meciului GRECIA – ROMANIA, este recunoscut pentru greutatea cu care sancţionează jucătorii. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. GRECIA şi ROMANIA se întâlnesc, LIVE VIDEO la TVR, duminică, de la ora 21:45, în primul meci din GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016. GRECIA – ROMANIA se joacă la Pireu şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. GRECIA şi ROMANIA s-au mai întâlnit în barajul de calificare la CM 2014. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO.
GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. ECHIPELE PROBABILE

GRECIA: Karnezis – Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Holebas – Christodoulopoulos, Tachtsidis, Samaris – Salpingidis, Samaras, Mitroglou. Selecţioner: Claudio Ranieri.

ROMANIA: Tătăruşanu – Tamaș (Luchin), Chiricheş, D. Grigore, Raţ – Hoban, Pintilii – Chipciu, B. Stancu, Maxim – Marica. Selecţioner: Victor Piţurcă.

GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. Meciul GRECIA-ROMANIA, din GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016, se dispută, duminică, de la ora 21:45, LIVE VIDEO la TVR. GRECIA şi ROMANIA se întâlnesc la Pireu, pe Stadionul Karaiskakis. GRECIA – ROMANIA va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO. GRECIA şi ROMANIA se întâlnesc, LIVE VIDEO la TVR, duminică, de la ora 21:45, în primul meci din GRUPA F a preliminariilor pentru EURO 2016. GRECIA – ROMANIA se joacă la Pireu şi va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net. GRECIA şi ROMANIA s-au mai întâlnit în barajul de calificare la CM 2014. GRECIA ROMANIA LIVE VIDEO.