Showbiz, Stiri

Graviduţa Oana Roman nu-şi refuză nimic

Peste două luni va naşte şi, ca să prindă puteri, mănâncă tot ce-i place!

61429574

 Au trecut aproape sapte luni de cand Oana Roman a ramas insarcinata si doar cateva de cand se lauda ca nu are probleme cu greutatea. Cu poftele de femeie gravida insa nu te pui…. si ce farmec ar mai avea?… pare sa-si fi spus viitoarea mama.

61429567

Oana Roman s-a implinit intr-un an cum n-a mai reusit pana acum. Si-a cunoscut marea dragoste si imediat barza le-a dat de veste ei si iubitului ca vor deveni parinti. Bucuroasa si… responsabila, viitoarea mama nu sare peste nicio masa, indiferent unde se intampla sa se faca ora fixa. Mai ales in Dorobanti… Unde de data asta insa nu si-a scos partenerul la vreo cafenea de fite, ci la o… patiserie, de unde au plecat cu gustarea la pachet.

61429565

Totusi, cei doi n-au mai putut sa-si tina poftele in frau decat pana la masina. Marius se-nfrupta la volan, c-un ochi la drum, c-un ochi la sendvis. In dreapta, Oana nu vrea sa faca mizerie. Grijulie, nu lasa sa-i scape nici firimiturile.

61429569

Acaparata cu totul de ospat, mamica in devenire mai face un gest pe care cu siguranta nu-i va placea sa-l vada la fiica ei: isi baga un deget in gura.

61429572

Fetita care urmeaza sa se nasca peste doua luni n-a ajuns sa cunoasca doar Dorobantiul. Ca o femeie insarcinata activa, Oana e tot timpul in miscare. Ba ziua la mall, unde a inceput sa caute carti cu povesti pentru copii, ba noaptea in cluburi. Cea mai recenta escapada a fost la ziua lui Bote.

61429573

“Mananc la fel ca inainte, n-am luat mult in greutate. A inceput sa-mi creasca burta si se vede. Am fost la doctorul meu la un control de rutina, sunt super in graphic. E multumit ca nu am luat mai mult de atat in greutate desi eu nu m-am abtinut de la nimic si am mancat la fel de normal ca si inainte. Asta dovedeste faptul ca nici inainte nu mancam foarte mult.”, a declarat Oana Roman, in urma cu o luna “La Maruta”.

 

blank