Showbiz, Stiri

Gravida lui Pepe pofteşte la bere

Însărcinată în aproximativ şase săptămâni, Raluca a avut şi ea anumite pofte, ca orice graviduţă. Una dintre ele a fost puţin cam ciudată. Chiar dacă nu obişnuieşte să bea, soţia lui Pepe a vrut bere, iar artistul s-a conformat. Noroc că avea mai multe sticle în frigider, întrucât era o oră destul de târzie.

10-raluca-si-pepe_d96310ff41

Pepe este în culmea fericirii de când Raluca i-a dat vestea cea mare, aceea că îi va dărui cel de-al doilea copil. Astfel că artistul o răsfaţă pe soţia sa cum ştie el mai bine.

Doamna Pascu a avut, zilele trecute, şi primele pofte de femeie însărcinată. Ea i-a cerut soţului, la miez de noapte, un pahar cu… bere! Iar acesta s-a conformat imediat.
A mai vrut şi îngheţată

“A avut şi ea câteva pofte în aceste zile. Una dintre ele chiar mi s-a părut un pic mai ciudată. Raluca nu pune gura pe alcool. M-a surprins când mi-a zis că vrea bere. Aveam în frigider mai multe sticle, aşa că nu a fost cazul să mă duc să-i cumpăr. A băut din pahar doar de câteva ori, iar apoi nu a mai vrut. A doua zi, când am fost la restaurant, iar şi-a dorit să-i iau bere. E clar că astea sunt semne că vom avea şi un băieţel. Ne dorim acest lucru, dar nu ne supărăm nici dacă vom fi tot părinţi de fetiţă. Important este ca bebeluşul nostru să fie sănătos”, a mărturisit Pepe pentru Libertatea. Ieri, soţia artistului, care mănâncă dulciuri destul de rar, a poftit şi îngheţată.