Showbiz

Grațiela vrea să divorțeze de Andrei Duban! „Prefer să stau să sufăr eu, decât să-i creez lui vreo suferință

Grațiela Duban, cunoscută personalitate din showbiz-ul românesc, a decis să vorbească despre divorț, un subiect sensibil și delicat. Alături de soțul său, Andrei Duban, formează un cuplu considerat solid în industria divertismentului, fiind împreună de 14 ani și având un copil.

Grațiela Duban vrea să divorțeze!

Vedeta a dorit să împărtășească experiența și gândurile sale referitoare la acest subiect, mai ales în contextul în care cunoaște persoane care au trecut prin aceeași situație și au ajuns să se despartă.

„Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru, pentru că sunt mulți apropiați, cunoștințe de-ale noastre care traversează o perioadă grea. Și la noi sunt momente mai puțin frumoase, dar noi ne-am educat împreună. Ce ne-a unit pe noi foarte tare este faptul că ne lega același lucru: familia, pentru că el ajunsese să aibă o vârstă și își dorea să fie la casa lui, iar eu pentru că familia este baza mea psihică, dacă ai familie, poți construi orice.

Pentru că ne-a unit lucrul acesta, noi am încercat de la început să comunicăm foarte bine și eu zic că longevitatea relației noastre se datorează comunicării, deși am trecut și prin momente mai puțin plăcute. Încercăm să le rezolvăm prin comunicare, se poate rezolva totul.”, a declarat Grațiela Duban, potrivit Spectacola.ro.

Ce apreciază Grațiela la Andrei Duban?

Grațiela este de părere că oamenii renunță prea repede la luptă, acesta fiind și unul dintre principalele motive care duc la divorț. „Eu cred, în primul rând, că oamenii renunță la luptă. Poate odată cu trecerea timpului sentimentele se transformă, ca să nu zic că dispar, nu mai ai cum să ai aceiași fluturași în stomac, ca în primele luni, asta e clar, dar trebuie să ai răbdare și să vezi dacă mai poți salva relația.

Eu apreciez la soțul meu bunătatea. E un om atât de bun, care mă iubește atât de mult, încât nu știu dacă pe lumea asta mai poate exista un bărbat care să mă iubească la fel și eu nu aș vrea vreodată să-i creez lui vreo durere sufletească. Prefer să stau să sufăr eu, decât să-i creez lui vreo suferință. Pe noi nu ne-a interesat ce zice lumea, important e ce ne-am dorit să clădim.

Citește și  Vezi ce mesaj a transmis Marcel Pavel, după ce a scăpat de COVID-19

Ziceai de cupluri, că se despart. Nu voi da nume, dar apropiați de-ai mei, care din păcate urmează să de despartă, fac asta, după părerea mea, pentru că nu au avut o comunicare.

Au avut o problemă, nu au vorbit despre asta, au trecut peste, dar nu se trece niciodată peste, undeva acolo rămâne. În momentul în care se greșește a doua oară, reînvie și greșeala. Eu cred foarte mult în ideea de a-ți cere scuze și de a spune că ai greșit.”, a mai declarat Grațiela Duban, conform B1Tv.

blank