Bărbaţii viteji s-au pus cu o mămăiţă supărată pe autorităţile locale

  gorilele-lui-udrea

O echipă de filmare aflată pentru documentare în comuna Nana, a surprins un incident absolut dezgustător petrecut în timpul vizitei făcute de Elena Udrea în campanie electorală pentru PMP.

O locuitoare a comunei Nana, judeţul Călăraşi, o persoană în vârstă, a fost atacată şi trântită la pământ de către unul dintre organizatorii vizitei Elenei Udrea în localitate.

Femeia voia să se plângă de modul în care s-a făcut restituirea terenurilor în comună, dar a fost împiedicată de către un grup constituit din membri PMP pentru asigurarea protecţiei Elenei Udrea.

Agresorul a fost identificat fiind Fane Fileaţă, liderul PMP Curcani, o comună apropiată de Nana, a luat-o pe femeie pe sus şi a dus-o cu forţa spre o zonă laterală unde a trântit-o la pământ. După ce a văzut că gestul său a fost filmat, agresorul a încercat să intimideze echipa de filmare Antena 3, lovind cu cotul cameramanul şi înjurându-l.

Prezent şi el la eveniment, deputatul PMP de Călăraşi, Marin Anton, a gesticulat agresorilor să se oprească, semn că aceştia se aflau sub conducerea acestuia. Deşi filmat dând indicaţii agresorilor, într-o intervenţie în direct, la Antena3, deputatul PMP Marin Anton a negat ca ar fi vazut vreo agresiune şi a precizat că el ar fi venit singur la Nana.

Dragoş Coman, preşedinte al PMP Călăraşi, a asistat şi el impasibil şi surâzător la altercaţie, încercând să blocheze camera de filmat atunci când bătrâna era brutalizată.