Featured, Politic

Gorghiu face un anunt dramatic: Vine criza economica!

Senatorul PNL Alina Gorghiu, avertisment dur pentru PSD și români privind cifrele din bugetul pe 2019. Senatoarea acuză că PSD e rupt de realitate și că o posibilă criză economică ne pândește.

„PSD-iștilor, ne băgați în belea!

Așteptați-vă la ce e mai rău, voi care trăiți și munciți în România!

PSD susține în continuare bugetul – fantezie respins cu argumente forte de Președintele Iohannis, așa că mâine în Parlament nu se schimbă nimic. Majoritatea refuză orice dezbatere serioasă și susține în continuare ÎN MOD IRESPONSABIL un buget care este construit pe fundamente gen creștere economică de 5,5% și inflație de 2,8%.

Ce ruptură de realitate! INS tocmai a anunțat chiar azi – dimineață că inflația în februarie a fost de 3,83%.

Dar și mai periculoasă este încăpățânarea de a miza pe o creștere economică de 5,5%. Nu că nu doresc binele economiei dar chiar se adună nori negri pe cerul economiei mondiale. Iar refuzul de a accepta realitatea ne poate duce direct în mijlocul unei crize.

Chiar ieri autoritățile de la Ankara au anunțat că Turcia a intrat oficial în recesiune economică. Au avut 2 trimestre la rând scădere economică după jumătatea lui 2018. În 2017 aveau creștere economică de 7,4% și totul părea bine. Dar în 6 luni au ajuns de la creștere record la recesiune. Acum autoritățile organizează standuri pe străzi pentru a vinde populației alimente mai ieftine, pentru că prețurile în magazine au scăpat de sub control.

Și nu sunt ei singuri cu probleme. Și în Germania sunt semnale de alarmă. Acum puțin timp s-a anunțat că și Italia a intrat oficial în recesiune după 2 trimestre de scădere economică. Acolo sunt 1 milion de români, remitențele lor sunt foarte importante pentru economia românească.

Când vine vreme rea, un om normal la cap se pregătește cu o haină de ploaie.

Numai PSD văd că vrea cu orice preț să organizeze un carnaval”, scrie Alina Gorghiu pe Facebook.

blank