Actualitate

Gorghiu face racolări de miniştri

Alina Gorghiu a declarat că „vreo doi-trei” dintre miniştrii Cabinetului Cioloş ar putea fi viitori parlamentari liberali sau ar putea veni în partid, precizând că are „vreo două-trei preferinţe” în actualul Guvern.

„Domnul Pîslaru, domnul… nu mai ştiu numele miniştrilor acum că aş fi spus vreo patru-cinci. Orice e posibil numai că în momentul acesta avem uşor alte priorităţi. Avem de făcut nişte majorităţi la nivelul consiliilor judeţene şi e important ca toţi colegii noştri să se concentreze pe această agendă, după care va trebui să ne apucăm de împrospătarea programului de guvernare şi, evident, vom găsi şi resursa pentru desemnarea prim-ministrului. Cei care vor performa în acest Guvern în continuare sunt bine-veniţi în PNL şi vreo doi-trei din aceşti miniştri ai Cabinetului Cioloş chiar cred că vor fi viitori parlamentari ai PNL sau vor veni în PNL. (…) Nu există niciun fel de discuţie, dorinţa e mai veche. Am spus că vom deschide partidul către cei care performează în Executiv, am vreo două-trei preferinţe în acest Cabinet, dar n-am să le spun public, o să discut cu domniile lor înainte”, a răspuns Gorghiu.

„O să discutăm cu un candidat al PNL, membru al PNL, dar s-ar putea să nu fie în acest moment membru în partid. Vom discuta toate variantele. Decizia nu o să o iau numai eu cu doamna Gorghiu, o să o discutăm în interiorul partidului”, a adăugat şi Vasile Blaga.

blank