Showbiz, Stiri

Goală! Shiva spune că a fost inspirată de Mihaela Rădulescu!

Cântăreaţa şi-a arătat trupul în toată splendoarea într-o şedinţă foto incendiară

 Shiva 5

Cântăreața Shiva, care s-a certat cu Mihai Traistariu pe tema a nudității femeilor, s-a fotografiat cu o carte mai veche de-a Mihaelei Rădulescu, dar și cu un mesaj de susținere, pentru promovarea ultimului volum, lansat de aceasta.

Shiva2

“O carte faină, mă inspiră Mihaela Rădulescu”, spune Shiva, despre volumul vedetei “Cum iubesc bărbaţii”, lansat recent la Bookfest 2014.

Shiva 3

Nou aparută pe piața muzicală de la noi, Shiva și-a făcut lansarea odată cu un pictorial fierbinte, de senzație. Cântăreața apare goală în primul ei videoclip, înconjurata de 200 de masculi. Ea a devenit celebră, în martie, după ce s-a certat cu Mihai Trăistariu pe vestita tema a nudității femeilor. Mihai Trăstariu a comentat pe marginea apariţiei senzualei Shiva. “Normal! Fără păsăreaua la vedere n-ai nicio şansă să mai faci carieră în ziua de azi. Interesant e că fetele care şi-au dat seama de asta nu mai au răbdare 2-3 ani până se lansează ca lumea. Ele pornesc DIRECT cu dreptul!!!!!!!! Şi, uite-aşa îţi expui pasărea direct pe ecran şi te-ai lansat fără doar şi poate. Baftă, fetelor… Vedeţi că showbiz-ul ăsta e cam crunt … de-o vreme încoace… Poate nu aţi aflat, da’ … nu e de-ajuns doar s-o arăţi… Trebuie s-o mai şi dai din cand în cand pe ici pe colo …”, a comentat Mihai Trăistariu pe Facebook.

Traistariu

Reacţia celei vizate nu s-a lăsat prea mult aşteptată. “În atenţia domnului Trăistariu: Mi se pare hilar că dumneavoastră aţi apărut cântând o piesă despre o banană, in anii ’90, iar acum aţi ramas tot cu….banana! Încercaţi să nu mai judecaţi după aparenţe. Vă doresc succes şi tot ceea ce v-aţi propus, adică să vă crească părul şi orice vă doriţi! Cu desoebită stimă şi respect, Shiva!”, a scris ea, pe o rețea de socializare.

Shiva (7)

Shiva şi-a postat şi pe pagina de Facebook o fotografie de la şedinţa foto, legată cu cătuşe la mâini şi sânii la vedere. Nu este de mirare că a stârnit atâtea controverse şi în rândul artiştilor deja consacraţi.

Cântăreaţa, în vârstă de 21 de ani, a filmat un teaser pentru primul ei videoclip, la fel de incendiar ca şi lansarea single-ului de debut “Music Orgy”.

Mihaela

Shiva le-a transmis fanilor de pe Facebook, în limba engleză, un citat din Dalai Lama, spunând  că doar iubirea o motivează şi o face să fie liberă în exprimare şi atitudine.