Politic, Stiri

Giurgiu: Iohannis nu a găsit în vizita în judeţ niciun parlamentar PNL

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a efectuat, marţi, o vizită în judeţul Giurgiu pentru a se întâlni cu membrii şi simpatizanţii ACL, însă la întâlnire nu a fost prezent niciun parlamentar liberal din judeţ, deşi PNL a avut după ultimele patru alegeri patru aleşi în Legislativ din Giurgiu, scrie Agerpres.

08-iohannis-nd-8890-465x390

Copreşedintele ACL Giurgiu, liberalul Vasile Mustăţea a spus că deputaţii Daniel Chiţoiu, Ioan Viorel Teodorescu şi Marin Anton au plecat către alte partide (PLR, UNPR, respectiv PMP n.r.), iar scaunul senatorului Lucian Iliescu a rămas liber la întâlnirea cu Klaus Iohannis din motive pe care nu le cunoaşte.

‘Parcă suntem blestemaţi şi în celelalte mandate ne-au plecat oameni, ne- au părăsit şi Stolojan şi Tăriceanu, eu sper ca ultimii doi preşedinţi ai PNL, Crin Antonescu şi Klaus Johannis să ne rămână alături’, a afirmat Vasile Mustăţea, preşedinte al PNL Giurgiu.

Iohannis a afirmat la întâlnirea respectivă că vrea să devină preşedinte al ţări ca să demonstreze că în România se pot crea locuri de muncă şi poate deveni o ţară prosperă cu cetăţeni care au venituri decente. ‘Se spune despre mine că lumea nu mă cunoaşte, dar pot să vă spun că la Sibiu am creat locuri de muncă şi şomajul a dispărut şi dacă am demonstrat asta la Sibiu, vreau să demonstrez că se poate acest lucru în toată ţara’, a spus candidatul ACL.

La întâlnirea cu Klaus Johannis de la Giurgiu au mai participat, printre alţii, Cătălin Predoiu, Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Ştefan, Cezar Preda, Andreea Paul şi liberalul Răducu Filipescu, preşedintele CJ Călăraşi.

Senatorul Niculae Bădălău, preşedintele organizaţiei judeţene PSD Giurgiu, a anunţat săptămâna trecută că în prezent organizaţia sa are de trei ori mai mulţi primari decât a avut în urma alegerilor locale din 2012 în urma intrării în vigoare a ordonanţei de urgenţă care permite aleşilor locali să decidă din ce partid vor să facă parte. Social democraţii au astfel 38 de primari din cei 54 din judeţul Giurgiu.