Uite cât de drăgălaşă este puştoaica!

giulia-anghelescu-fetita

De 8 martie, in AFI Palace Cotroceni a avut loc concertul ProFM SuperGirl, la care au participat mai multi artisti cunoscuti din Romania. Printre acestia, si Giulia Anghelescu, cea care a fost urmarita din public chiar de fetita ei, Antonia, in varsta de doi ani.

giulia-concert-profm-1

Ieri, la Afi Palace Cotroceni, ProFM a organizat un concert langa patinoar la care au asistat peste 10.000 de oameni. Publicul a urmarit recitalurile unor artisti precum Dj Sava si Raluka, Giulia, Crush si Alexandra Ungureanu, Neylini, Matteo, Amna, trupa DeMoga Music si What’s Up, Adda, Sanziana, Shift si Liviu Teodorescu.

Timp de 3 ore artistii au cantat si au facut dedicatii tuturor super fetelor de la ProFM SuperGirl si s-au simtit la fel de bine ca fanii si fanele lor.

alexandrea-ungureanu-profm

Surprizele nu au lipsit, iar cativa dintre artisti s-au sarbatorit cu aceasta ocazie in familie. Giulia a venit insotita si de fetita ei Antonia, pe care a adus-o pentru prima oara la un concert. Micuta, care peste o luna va implini 2 ani, a fost si ea o ascultatoare ProFM SuperGirl si a stat foarte cuminte pana a coborat mami de pe scena:

amna-whatsapp

“A fost foarte frumos, m-am simtit foarte bine si sarbatorita la randul meu de toata lumea care a venit sa ne asculte. Recunosc totusi ca am avut emotii pentru ca Antonia a fost pentru prima data in public la un concert de-al meu”, a declarat artista la final.