Monden, Stiri

Giulia se gandeste la al doilea copil

Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu au o fiica, Antonia si isi doresc si un fratior sau o surioara pentru aceasta.

blank

Giulia este proaspata mamica a unei fetite pe nume Antonia si isi mai doreste un copil. Vlad Huidu nu are nimic de comentat pentru ca este fericit in postura de tatic si sunt amandoi pregatiti pentru inca un copil, mai ales ca au trecut deja prin aceasta experienta. 

„Ma simt pregatita sa mai am un copil pentru ca stiu prin ce urmeaza sa trec. Este mai dificila perioada de dupa nastere, primele doua luni. Daca ai pe cineva care sa te ajute o bunica, un parinte, atunci e un pic mai usor. Daca ma intrebai in prima luna atunci spuneam ca nu mai vreau copii”, declara cantareata.

 Taticul isi doreste un fratior pentru pentru fetita lor, dar dorinta cea mai mare este sa fie sanatos pentru ca la prima sarcina Giulia a avut emotii cu privire la sanatatea micutei lor : „A fost o sarcina neprogramata. Sunt mult mai multe lucruri si ai mult mai multe griji in ceea ce priveste sanatatea bebelusului. Eu sunt un pic hipohondra. Nu sunt de acord cu avorturile, consider ca o buna informare in ceea ce priveste contraceptia e mult mai importanta decat orice.”, a mai declarat Giulia.

Guzun Alice

blank