Showbiz

Giulia Anghelescu rasa in cap la un eveniment monden

Giulia Anghelescu si-a tras o noua coafura care a atras atentia la o petrecere de la Clubul Diplomatilor

Giulia Anghelescu rasa in cap la un eveniment mondenLa evenimentul monden organizat de revista „Viva”, desfasurat la Clubul Diplomatilor, cu ocazia aniversarii a 14 ani de existenta, una dintre vedetele autohntone, Giulia Anghelescu, a reusit sa socheze. Sotia lui Vlad Huidu, fratele celebrului carcotas Serban Huidu, a aparut rasa in cap si imbracata intr-o rochie eleganta.

Giulia Anghelescu, mama a unei fetite de numai un an, a reusit sa intoarca toate privirile la evenimentul unde a fost invitata. Aceasta a declarat ca este foarte amuzata de faptul ca lumea se uita mai ciudat la ea si ca intreaga situatie este ilara  Doar ce astepta daca s-a gandit sa se rada in cap?

„Ma amuza teribil toata nebunia legata de noua mea coafura. Mie imi place asa, chiar daca a fost nevoie de tot curajul din lume sa ma rad! Am indraznit sa fiu altfel pentru ca imi doream o schimbare.”, a declarat noua „fata rea” din showbiz, Giulia Anghelescu.

La acelasi eveniment au mai participat si nume de marca cum ar fi : Carmen Bruma si Mircea Badea, Anca Rusu, Dana Rszboiu, Monica Gabor, Andreea Marin,  Valentin Pelinel si Cristian Boureanu, Malvina Cservenschi,  Simona Patruleasa, Cristina Cioran, , Oana Roman, Gabriela Cristea, Cristina Siscanu, Paula Chrila, Dana Savuica, Diana Sucu, dar si multe alte vedete care s-au bucurat impreuna de cei 14 ani ai revistei „Viva”

blank